Dzisiaj na geografii nauczycielka powiedziała że człowiek jest w stanie żyć bez jedzenia ponad tydzień ja dodałem że w afryce można i nawet do 5 lat
Prawda jest taka, że człowiek może i do miesiąca przeżyć bez jedzenia (albo i nawet ponoć do 40 dni). Nauczycielka musi być na tym samym poziomie co dowcip
j................e
2013-11-07, 15:27
k🤬a, a jakby to niedożywione dzieci śmiały się z was? przyjemnie by wam było?
sie smiejemy a w wypadku np wojny nam prad odetna to sie posramy w gacie i pozabijamy lodowka przestanie dzialac woda przestanie leciec z kranow i po nas a oni sobie poradza
s................9
2013-11-07, 16:09
sqnk napisał/a:
sie smiejemy a w wypadku np wojny nam prad odetna to sie posramy w gacie i pozabijamy lodowka przestanie dzialac woda przestanie leciec z kranow i po nas a oni sobie poradza
Kto nam prąd odetnie ? Afryka?. Pocztą Polską nam prąd wysyłają?
Ja p🤬leeee
D................r
2013-11-07, 16:32
WaflowyRurku napisał/a:
Widać że ten mały sk🤬iel na zdjęciu ma brzuch wielki od przeżarcia.
Paradoksalnie, "ten mały sk🤬iel" ma brzuch wielki od tego, że nie je.
W................r
2013-11-07, 16:36
tylko po pierwsze oddzielmy tych z normalnej afryki od islamozjebów. Islamozjeby do kasacji z definicji, tu nie ma dyskusji, tylko zauważcie, że ci co mieszkają sobie w domkach z trzciny, jak na tym zestawieniu cywilizacji,sobie żyją spoknoojnie i im tam wszystko pasuje, to sie białasy wp🤬lili i ich na siłę chcą uzachodowić. Na c🤬j.
W tych meksykach czy gdzies tam tez sobie mieszkają w dżungli ludki, co jakoś sobie żyją we własnym świecie i c🤬j wszytkim do tego.
z................1
2013-11-07, 16:54
a ja myślałem, że mój brzuch ma rekordową wielkość. No to zdz🤬ko
Mały spaślak obżarty że zaraz peknie a i tak ciągle płaczą że w papryce nie ma jedzenia i głodują
Dlaczego dzieci w Afryce chodzą nago?
Żeby najeść się wstydu.
S................r
2013-11-07, 17:40
Niby czarny a ma takiego małego....
szwagier9 napisał/a:
Kto nam prąd odetnie ? Afryka?. Pocztą Polską nam prąd wysyłają?
Ja p🤬leeee
oj ty gimbusie tak simba nam prad odlaczy...
s................_
2013-11-08, 11:10
To powiedz nauczycielce niech się dokształci;] Bez jedzenia można o wiele dłużej jeśli ma się wodę i sen.