📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
🔥
Ktoś tu zaraz dostanie w mordę
- teraz popularne
🔥
Wyjaśniony przez sierżanta
- teraz popularne

Zaraz znajdzie się jakiś oszołom i stwierdzi, że jak czerwono, to pewnie lewacy.

Machol napisał/a:
Zupełnie nie rozumiem czemu odpalenie rac jak na jakimś stadionie miało by upamiętniać powstanie. Raca to jest jakiś jego symbol? Zabrakło im świeczek? Niedługo babciom na grobach będą stawiać, następny 1 listopada będzie przecudowny!

"Wiara Lecha w obchodach 95. rocznicy wybuchu Powstania Wielkopolskiego to nie tylko race, które zapłoną na Starym Rynku. To także 3500 zniczy, które zapłoną na grobach powstańców i w miejscach pamięci. Kilkadziesiąt z nich zostało odnowionych przez kibiców za pieniądze ze zbiórek organizowanych 1 listopada. W tym roku było to ponad 100 tys. złotych."
Jak nie wiesz to się nie wypowiadaj

Wikmndfm napisał/a:
Zaraz znajdzie się jakiś oszołom i stwierdzi, że jak czerwono, to pewnie lewacy.
az dziw ze jeszcze zaden czujny lowca czerwonych tego nie zauwazyl

@ tihomax
Lepiej jak ty siedzieć przed kompem i szukać dziury w całym. Wychodzą na ulicę i oddają cześć w stosowny i charakterystyczny dla siebie sposób i chwała im za to bo widać że ktoś w tym kraju jeszcze pamięta i czynnie przypomina o tych co walczyli.
Lepiej jak ty siedzieć przed kompem i szukać dziury w całym. Wychodzą na ulicę i oddają cześć w stosowny i charakterystyczny dla siebie sposób i chwała im za to bo widać że ktoś w tym kraju jeszcze pamięta i czynnie przypomina o tych co walczyli.
@polik95 - fajny gest. Nieźle. Ale nadal nie tłumaczy mi to sensu i związku odpalania rac z pamięcią o powstaniu.
ps. Chyba że był jakiś epizod z racą w jego historii, to wtedy faktycznie się nie znam i nie powinienem się wypowiadać.
ps. Chyba że był jakiś epizod z racą w jego historii, to wtedy faktycznie się nie znam i nie powinienem się wypowiadać.

A w internecie jak zwykle najwięcej mądralińskich co dupę od kompa odrywa raz na ruski rok. Zawsze komuś musi coś nie pasować, ktoś coś zrobi żeby uczcić pamięć = źle, nikt nic nie zrobi = źle. Oj ludzie..

Mnie martwi, że z każdym rokiem kraje murzyńskie nabijają kolejne nieudane powstania i już niedługo Polska spadnie z podium

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie