Iluzja
konto usunięte
• 2010-03-17, 0:25
Żeby zadziałało, będziecie się musieli trochę poruszać.
Tak, grubaski, dobrze Wam zrobi
Na obrazku wyraźnie widać Alberta Einsteina. Ale odejdźcie na ~10m od ekranu i sprawdźcie co Wasz mózg z nim zrobi. Ludzie się mogą na Was dziwnie patrzeć, ale efekt będzie... ciekawy.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wystarczy przymróżyć oczy wtedy wasz mózg odbiera jedynie jaskrawe partie z obrazka,efekt ten sam
wystarczy ctrl "-" i wszystkie lenie maja merlina jak na dłoni.
Wystarczy też sobie ostrość popsuć samemu. Nie wiem jak to nazwać, ale na pewno każdy to potrafi
I tu nasuwaja się pytania. Czy masz tak duza chate ze mozesz odejsc na 10m i zobaczyc? Czy moze masz komputer w pokoju rodzicow, ktory jest duzy i jakos mozesz odejsc na 10m? Ja mam kompa u siebie i niestety rozrywka wynikajaca z obejrzenia tego obrazka mnie ominie.
Oh
Smutno mi że nie macie 10 metrowych pomieszczeń w domu.
konto usunięte
2010-03-17, 12:07
Wiadomości Onet.pl - Nastolatek wypadł z balkonu na 3 piętrze. Znajduje się w stanie krytycznym. Przyczyna nie jest znana, jednak jak informuje Policja na ekranie komputera ofiary było wyświetlane zdjęcie Alberta Einsteina z poleceniem "odejdź na ~10 metrów".
konto usunięte
2010-03-17, 12:12
Arthzil napisał/a:
Znajduje się w stanie krytycznym.
Balkon?
Wystarczy oczy przymrużyć :]
Wystarczy spojrzeć z boku monitora ... Czyli się dziś nie poruszam zbytnio
konto usunięte
2010-03-17, 12:49
odejdz od monitora na pare m i przymruz oczy ale tak zebys widzial ale slabo.Bedzie widac marylin monroe.Stary mindfuck.
odejdz pare m od monitora, przymruz oczy ale tak zeby troche widziec.Bedzie marylin monroe.Stary mindfuck
konto usunięte
2010-03-17, 13:11
jak robie lekkiego zeza to wychodzi merlin menson tzn monroe
konto usunięte
2010-03-17, 13:17
Przymrużyłem oczy i zauważyłem tą blond sukę.