Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2 minuty temu
I'm fucking crazy
freaky • 2020-08-28, 9:17
Ruja, cieczka, estrus (łac. oestrus) – faza płodności samic w cyklu rozrodczym większości ssaków łożyskowych. Ułatwia skojarzenie pary w celu zapewnienia przekazania genów.

Poza okresem rui samice nie są zdolne do rozrodu, czy wręcz kopulacji.

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
sensualna 2020-08-28, 12:03
htp napisał/a:

Rozważamy tu reakcje mężczyzny, nie kobiety.

no to ci napisałam że nasze ciała reagują kobieta będzie mokra a facetowi stanie... jak cie tak interesuje ta tematyka to przecież wystarczy poszukać sobie w necie bo ofiary gw🤬tów (panowie) też opisują swoje przykre doświadczenia
Zgłoś
Rozjebie 2020-08-28, 18:07
Alonso napisał/a:

Wiem coś o tym, bo bez przerwy mam z takimi do czynienia.

Prowadzisz zajęcia na basenie dla spasionych kobiet?
Zgłoś
Silverface 2020-08-28, 18:55
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Gandalf 2020-08-28, 20:56
Okazało się że ma kulki
Zgłoś
Miecz 2020-08-29, 9:27 1
Filmy z zapixelowanymi cyckami są poniżej godności Sadistica.
Zgłoś
tim1989 2020-08-29, 9:29
Pewnie okazało się że to Miriam i gość się wystraszył...
Zgłoś
sinjids 2020-08-29, 11:04
W temacie gw🤬tów na facetach, wygooglujcie sobie przypadek z Afryki, gdzie trzy baby porwały jakiegoś gościa (z tego co pamiętam to nieletni), wywiozły go na zadupie, przykuły do kaloryfera i karmiły wiagrą. Koleś był gw🤬cony po kolei przez trzy dni. Rozmiaru bab się możecie domyślić. Potem go wywaliły gdzieś na pustyni i powiedziały, że jak chce to może iść na policję i tak go wyśmieją. Tylko uwaga na fejki, ta historia była powielana przez wiele onionów, kiedyś udało mi się dokopać do fact checku, gdzie rzeczywiście opisywali ten incydent.
Zgłoś
Alonso 2020-08-29, 15:10
Coordinator napisał/a:

Prowadzisz zajęcia na basenie dla spasionych kobiet?

Nie. Jestem duchownym i przed rozgrzeszeniem wypytuję o szczegóły.
Zgłoś
Jagang 2020-08-30, 2:35
~Halman napisał/a:

90% z tych 91% twierdzących to tęczowo zgw🤬cen

Nie każdy mężczyzna jest takim żałosnym desperatem jak ty. Większość z nas ma godność człowieka i jakieś standardy, przez co nie rzuca się na każdą kobietę jak pies na sukę. Gw🤬t oznacza przymuszenie kogoś do seksu, ciebie nie można zgw🤬cić, bo jesteś żałosnym spermiarzem, który marzy o r🤬aniu jakiejkolwiek kobiety, nie ważne jak mało urodziwa jest. Za to zwykłego faceta jak najbardziej kobieta może zgw🤬cić.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem