htp napisał/a:
Rozważamy tu reakcje mężczyzny, nie kobiety.
no to ci napisałam że nasze ciała reagują

kobieta będzie mokra a facetowi stanie... jak cie tak interesuje ta tematyka to przecież wystarczy poszukać sobie w necie bo ofiary gw🤬tów (panowie) też opisują swoje przykre doświadczenia
Alonso napisał/a:
Wiem coś o tym, bo bez przerwy mam z takimi do czynienia.
Prowadzisz zajęcia na basenie dla spasionych kobiet?
Filmy z zapixelowanymi cyckami są poniżej godności Sadistica.
Pewnie okazało się że to Miriam i gość się wystraszył...
W temacie gw🤬tów na facetach, wygooglujcie sobie przypadek z Afryki, gdzie trzy baby porwały jakiegoś gościa (z tego co pamiętam to nieletni), wywiozły go na zadupie, przykuły do kaloryfera i karmiły wiagrą. Koleś był gw🤬cony po kolei przez trzy dni. Rozmiaru bab się możecie domyślić. Potem go wywaliły gdzieś na pustyni i powiedziały, że jak chce to może iść na policję i tak go wyśmieją. Tylko uwaga na fejki, ta historia była powielana przez wiele onionów, kiedyś udało mi się dokopać do fact checku, gdzie rzeczywiście opisywali ten incydent.
Coordinator napisał/a:
Prowadzisz zajęcia na basenie dla spasionych kobiet?
Nie. Jestem duchownym i przed rozgrzeszeniem wypytuję o szczegóły.
~Halman napisał/a:
90% z tych 91% twierdzących to tęczowo zgw🤬cen
Nie każdy mężczyzna jest takim żałosnym desperatem jak ty. Większość z nas ma godność człowieka i jakieś standardy, przez co nie rzuca się na każdą kobietę jak pies na sukę. Gw🤬t oznacza przymuszenie kogoś do seksu, ciebie nie można zgw🤬cić, bo jesteś żałosnym spermiarzem, który marzy o r🤬aniu jakiejkolwiek kobiety, nie ważne jak mało urodziwa jest. Za to zwykłego faceta jak najbardziej kobieta może zgw🤬cić.