👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
psarnack napisał/a:
cuda ... trzymal aparat lewa dlonia bez rekawiczki admrozily sie palce u prawej ....
„Lustrzane odbicie” kamery,aparaty niby od stu lat w powszechnym użyciu a ciagle ludzie zapominają i percepcji.
Na lewej mial rekawiczke moze byla tak ciepla ze mu sie paluchy przypalily
psarnack napisał/a:
cuda ... trzymal aparat lewa dlonia bez rekawiczki admrozily sie palce u prawej ....
zerwikaptur napisał/a:
„Lustrzane odbicie” kamery,aparaty niby od stu lat w powszechnym użyciu a ciagle ludzie zapominają i percepcji.
A co tutaj ma do rzeczy lustrzane odbicie? Na jakiej podstawie tak uważasz? Może nie łapię, ale nagrywa „do przodu” a nie selfika. Więc oba nagrania pokazują rzeczywisty obraz i odpowiednie kierunku lewo/prawo. No chyba że obrócono obraz podczas obróbki, ale to niezrozumiałe.
psarnack napisał/a:
Mam swoją teorię:
Jak przeczytasz te robaczki od prawej do lewej to efekt końcowy się zgadza.
To tylko teoria.

psarnack napisał/a:
Jak jesteś kobietą to jeszcze zrozumiem ..
psarnack napisał/a:
Ach te Chińskie rękawice.

psarnack napisał/a:
głąb jesteś bo odwrotnie było
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie