Tak się składa, że mieszkam i pracuję w Niemczech. Dziś przyszedł do Nas do pracy jeden nowy - ciapaty arab. Widząc nowego ciapka od razu udałem się do kolegi (polaka) aby dowiedzieć się jak ów nowy afrykaniec (Tunezyjczyk bodajże) się nazywa, żeby nie wołać do Niego "Eee Junge!" jak czegoś będę potrzebował.
- Jak się wabi ten nowy arab? - zapytałem.
- Wahbi - odpowiedział kolega.
Tak więc jak na afrykańskiego ciapka przystało Wahbi wabi się Wahbi.
L................k
2013-02-01, 22:58
"ciapaty arab" - to się nazywa "pleonazm".
Wyguglać, jeśli nie wiecie ctzn.
e................4
2013-02-01, 23:06
Jeju, co to za nagonka na sadisticu??? Co trzeci kawał jest wręcz o podłożu rasistowskim. Jak imigrant (w tej zacnej opowieści Polak) może naśmiewać się z innego imigranta, który de facto wykonuje tę samą pracę jak on? Jak w ogóle można szufladkować ludzi ze względu na to w jakiego Boga kto wierzy (lub nie wierzy wcale), czy to nie jest oznaka pewnego niecywilizowania które występuje i u samych fundamentalistów?
B................k
2013-02-01, 23:17
Tutaj taki cwaniaczek, a przed nim pewnie głowa nisko.
m................a
2013-02-01, 23:18
to smutne że musisz pracować z ciapatym...
o co chodzi ze na ciapatych mowi sie "ciapaci" ja tam nie widze u nich zadnych ciapek, co nawyzej sa w zaleznosci od usutyowania dziury w ziemi z ktorej pochodza albo podpalani albo przepaleni
t................j
2013-02-01, 23:26
na zmywak przyjmują jak leci
BTW to trochę szacunku dla człowieka... "wabi się" to zwierzę...
żartuję, zrób mu z Jurgenem małe Birkenau na zapleczu
Od kiedy arab jest ciapaty
d................6
2013-02-02, 0:07
Shatter napisał/a:
Polacy zwierzęta...
A ty k🤬a co? Niemiecki prawy obywatel?
H................s
2013-02-02, 0:17
soqu1 napisał/a:
po czym zrobi 12 dzieciaków, dostanie socjal i bedziesz na niego zap🤬lać do końca życia
nie do końca życia tylko do 67
Ja w Niemczech miałem okazje pracować też z jakimś ciapakiem, który miał na imię Mogli ^^
S................h
2013-02-02, 11:30
A ja uważam, że lepiej zap🤬lać na małe ciapate dzieci niż na polskie świnie w sejmie. A Wahbi'emu należy się trochę szacunku, bo przynajmniej skalał swoje ręce pracą. Może jeszcze wyblaknie
A czym te kible w tych Niemczech myjecie?
@ejdzbikej
Na ciaptaych mówi się "ciapaci", a wzięło się to ponoć od nazwy "chleba" który namiętnie wp🤬lają, a dokładniej chodzi o takie coś:
t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQfSU3Af0ZbVBN9qFB6IFSo-0v4MdMJMJ3Sid...