-Tato, dlaczego zmywasz, pierzesz, gotujesz itd., a mama tylko się z koleżankami spotyka?
-Wiesz synku jak się urodziłeś mama powiedziała, że pozwoli mi wybrać imię dla Ciebie, jeśli od tej pory będę robił wszystko co ona mi każe.
-I co, zgodziłeś się?
.
.
.
-Oczywiście, Son Goku.
elda1987 napisał/a:
Mój mąż próbował w urzędzie przeforsować dla pierwszego syna Han Solo, na szczęście urzędniczka go pogoniła.
NA SZCZĘŚCIE?! Epickie imiona dla syna.
Cytat:
Mój mąż próbował w urzędzie przeforsować dla pierwszego syna Han Solo,na szczęście urzędniczka go pogoniła.
Jak powiesz synowi, że mógł się nazywać Han Solo, ale jakaś durna baba z urzędu się nie zgodziła, to on ją znajdzie i wypatroszy
Jako osoba, która ogląda różne rzeczy ( w tym anime, stare seriale i inne różne gówna) powiem jedno. Sadistic jest portalem czarnego humoru, a nie miejscem spotkań otaku czy innego ścierwa. Rozumiem jeszcze wrzucić jakieś cycki czy coś na harda ale dawanie zwykłych tematów o anime ma główną mija się z celem portalu. Mimo, że też jestem z pokolenia, które wychowywało się na DB to jeśli chcę coś o nim obejrzeć to wchodzę na YT i sobie oglądam, a nie zaśmiecam sadola. Wszystko ma swoje miejsce i zastosowanie.
Wnoszę o dodanie do regulaminu zakazu dodawania materiałów niezawierających w sobie sadyzmu, bądź wszelkiego rodzaju czarnego humoru. Kara: w6.
H................g
2014-03-11, 15:56
@Up za takie p🤬lenie ludzi, którzy do rozwijania portalu nie przykładają się wcale, powinien być ban i c🤬j. A nie narzeka taki, a c🤬ja robi
b................8
2014-03-11, 16:10
Hacerking napisał/a:
@Up za takie p🤬lenie ludzi, którzy do rozwijania portalu nie przykładają się wcale, powinien być ban i c🤬j. A nie narzeka taki, a c🤬ja robi
Ale wole juz miec na sadolu 5 artykulow sadolowych niz 20 z czego polowa ma c🤬j wspolnego ze strona. Jak bede chcial sie poprostu posmiac wejde na joemonstera. Tu chce trupow, kalu, wypadkow oraz dowc🤬ow o brudasach/pedofilach/nekrofilach.
Rozumiesz?
Ruli napisał/a:
Obrazek
Coś w tym jest
blysk88,
C🤬ja żeś włożył w rozwój tej strony, ani jednego tematu, a najwięcej masz do gadania co powinno być, a co nie!
Hacerking, i ellsworth,
"Nie mam nic do powiedzenia ale powiem cokolwiek aby być fajny".
Jakoś niedawno jeden z moderatorów wypowiadał się a propos tego typu argumentów. Podchodzą one pod offtopic i zaśmiecają forum.
Z resztą jeśli dla was miernikiem dobrego użytkownika jest ilość wrzuconych przez niego tematów (ergo braku życia i marnowanie go na siedzenie przed komputerem aby znaleźć coś nowego na sadola) to nie mamy o czym rozmawiać. Jesteście zbyt zjarani własnym ego aby mieć jakiekolwiek wartościowe argumenty. Znajdźcie sobie jakieś zajmujące hobby czy coś.
Ktoś wrzuci kawał. Połowa ludzi go nie trawi. Połowa daje piwa.
Tak jest i w tym przypadku. Tylko że widzę nadmiar hejtów:
a)Zakompleksionej gimbiarni która nie rozumie fenomenu tego zacnego anime, ponieważ ich życie ogranicza się do gier komputerowych.
b)Ludzi z pokolenia dragon balla, którzy mają z nim związany jakiś kompleks (nie wnikam, nie jesteście tego warci).
c)Ludzi w wieku 30+ lat którzy wyrośli z bajek zanim db zaczęto nadawać w Cebulandii.
Prawda jest taka że DB zawiera w sobie więcej mądrości życiowych niż wszystkie dzisiejsze pedalskie kreskówki razem wzięte. Jedynie chyba Biblia zawiera ich więcej.
Wrzuciłbym maść ale nie chcę być przewidywalny.
up@ Jak grochem o ścianę...
N................ż
2014-03-12, 7:46
Gl0BaL napisał/a:
Prawda jest taka że DB zawiera w sobie więcej mądrości życiowych niż wszystkie dzisiejsze pedalskie kreskówki razem wzięte. Jedynie chyba Biblia zawiera ich więcej.
To chyba nie oglądałeś maj litl pony!!! >>>.<<< Tam nawet tytuł ma mądrość życiową.
W................k
2014-03-12, 10:14
Widzę, że niektóre osoby mają spory ból dupy, chciałem tylko pokazać hipokryzję niektórych osób. Sam oglądam wietnamskie zboczone animu i czytam mango.
Ketiv napisał/a:
NA SZCZĘŚCIE?! Epickie imiona dla syna.
szpila_forever napisał/a:
Jak powiesz synowi, że mógł się nazywać Han Solo, ale jakaś durna baba z urzędu się nie zgodziła, to on ją znajdzie i wypatroszy

to rozważę to przy 3 dziecku, i tak będzie już najmniej kochane.
elda1987 napisał/a:
to rozważę to przy 3 dziecku, i tak będzie już najmniej kochane.
Po co miłość rodziców jak nazywasz się Han Solo?
b................8
2014-03-13, 17:03
ellsworth napisał/a:
blysk88, C🤬ja żeś włożył w rozwój tej strony, ani jednego tematu, a najwięcej masz do gadania co powinno być, a co nie!
Jesli sie nie zorientowales kazdy kto tu zaglada wklada cos w istnienie strony - chocby oglada reklamy, za ktore szefostwo serwisu moze utrzymac ten bajzel.
I tak wole nie wrzucac nic niz nap🤬lac tu chocby MLP ktore uwielbiam - ale to nie miejsce do tego.
Chodzi mi poprostu - w necie jest od c🤬ja serwisow. Kazdy ma troche inna tematyke. Zdjecia martwych plodow wrzucasz na kwejka? Nie wydaje mi sie.