Główna Poczekalnia (4) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:34
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hvsarz 2015-05-28, 1:38 9
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2015-05-28, 3:54
Natury nie oszukasz
Zgłoś
konto usunięte 2015-05-28, 7:57 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
PLQurrierPL 2015-05-28, 8:03 1
Zgłoś
Donkapi 2015-05-28, 8:17 1
Zgłoś
AgentGrzesiek 2015-05-28, 9:05 1
tak was zajęła ta jego murzyńskość (wiadomo, że każdy rasista zazdrości wielkiej czarnej pały heheheheh )
, a nawet nie zauważyliście, że za uszami ma ołówki !!!!!
a ja się pytam po co???
Zgłoś
gandolfini 2015-05-28, 10:05
@AgentGrzesiek

Tłumaczę i objaśniam: ołówek za uchem sprawia, że murzyn staje się inżynierem, dwa ołówki robią z niego magistra. Widać na pierwszy rzut oka, że nawet ma jakiś fach.
Zgłoś
Kosmodysk 2015-05-28, 10:29
Zgłoś
Hentaj 2015-05-28, 14:55
Obejrzałem cały bez głośników. Fajny
Zgłoś
Elor 2015-05-28, 15:30
Akurat gość, najwyraźniej pochodzi z południowych Indii lub Sri Lanki, co słychać wyraźnie po akcencie, a taki odcień skóry występuje u mieszkanców tego regionu. Żaden z niego murzyn.
Zgłoś
konto usunięte 2015-05-28, 16:41
Zgłoś
konto usunięte 2015-05-28, 19:35
Tylko czemu on taki smutny?
Zgłoś
Hvsarz 2015-05-28, 22:25
Zgłoś
konto usunięte 2015-05-29, 8:55
@Hvsarz

Drogi kolego, miałem na myśli między innymi wyniki badan opublikowane w książce Ben Klassen "Odwieczna religia natury", swoją droga bardzo ciekawa pozycja, napisana ciętym i barwnym piórem. Nie chce mi się wertować ani tej pozycji ani kilku innych, żeby znaleźć kto konkretnie to badał, na jakiej próbie itp

"Człowiek inteligenty zwyczajnie patrzy na jednostki, jeśli widzę człowieka, to dopóki nie wiem jaki ten ktoś jest, nie stwierdzam czy jest debilem czy nie, bo nie mogę tego wiedzieć. Ktoś, kto z góry zakłada, że wie, sam jest ignorantem"

Podeślę Ci cygana... przenocujesz go u siebie?
Zgłoś
Hvsarz 2015-05-29, 13:30
Nie przenocuje ale nie dlatego, że jest cyganem lecz dlatego, że nikogo obcego nie przenocuję.
Ale tak, nie mam też nic do cyganów jako całości. Gdy jakiegoś poznaje zazwyczaj jaki jest dowiaduje się po kilku zdaniach ale podchodzę z rezerwą.
Najzwyczajniej w świecie, uważam, że jeśli mamy 100 ludzi przed sobą i 99 już udowodniono np kradzież, nie znaczy to, że wszystkich mamy pakować do pierdla. Wpakować należy 99, a ostatnią sprawę zbadać indywidualnie. To jest normalne podejście do jednostki. Konsekwencją podejścia komunistycznego czyli odpowiedzialności zbiorowej jest to, że wszystkich można zaszufladkować. Wedle tej idei, Ty i ja jesteśmy złodziejami, mordercami, gw🤬cicielami etc No bo przecież nie jeden Polak taki jest, to na pewno wszyscy tacy jesteśmy no nie?
A to, że wśród murzynów inteligentni stanowią mniejszość to inna para kaloszy ale też nie zmienia to faktu, że u innych ras też tak jest. Ludzie o inteligencji kwalifikującej się do geniuszu zawsze jest z 0.2% całości. Nawet choćby i takiej na poziomie trochę ponad średniej też jest mniejszość.
Nawet mam dowód -wybory. Francuzi mają multi kulti, mają dużo mudzinów, brązowych i kilka innych kolorów i wybierają socjalizm. U nas zdecydowaną większością jest rasa biała aryjska i .. też wybierają socjalizm.
Nieważne jaką grupę weźmiesz pod uwagę krzywa laffera zawsze wygląda tak samo, a jedynie nieznacznie może się przesuwać mediana.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem