Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Już prawicowe zacofańce się odzywają, ciemnogród jeden, Ruch Palikota zmiecie te wasze kościoły, flagi i inne niepotrzebne badziewia.. Trzeba zlikwidować państwo Polskie i stworzyć wspólną lewacką Europę.. Homoseksualizm jest czymś normalnym, małżeństwa gejowskie powinny być zalegalizowane, tak samo jak trawka, żeby zdobyć poparcie głupiej młodzieży.. To samo tyczy się refundacji operacji zmiany płci i zabijania nienarodzonych dzieci! Zbudujmy fabryki, żeby było zerowe bezrobocie!
Palikot na prezydenta!!
A na pierwszą damę Anna Grodzka/Krzysztof Bęgowski!!
Nasi walczyli od lat o Polskę i Polskość a tacy jak ty by ją oddali bez walki, no ładnie prawdziwy Polak i patriota. Brawo!
A odnośnie filmu,to oni od lat znają pana palikota przecież przed laty robił dla nich gorzałę

Nasi walczyli od lat o Polskę i Polskość a tacy jak ty by ją oddali bez walki, no ładnie prawdziwy Polak i patriota. Brawo!
A odnośnie filmu,to oni od lat znają pana palikota przecież przed laty robił dla nich gorzałę![]()
trolololo ironia

@PawulonStoner
PSL u nas w mieście kiełbasę z grilla rozdawał więc nie ma co marudzić.
prawdziwa kiełbasa wyborcza

Przecież każda partia, czy to pis, po, sld czy rpp odstawia regularnie taką wiochę, żeby się ludziom przypodobać. nic odkrywczego. wolę nie myśleć jak to wyglada na imprezach psl:)
Panowie mamy pierwszego wibratora

Lepsza taka impreza, niż modły z Kaczyńskim pod krzyżem
![]()
Jest i drugi, spokojnie dziwolągi sznur jest tylko jeden.

Jedyną opcją dla tego kraju to oba która poparcia nie dostanie bo nie puszczają jej w TV.
Pan Korwin Mikke i nikt inny.

podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie