Główna Poczekalnia (1) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 8 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kawior2007 2024-12-02, 14:07 1
kobo7 napisał/a:

Lepszy gołąbek za oceanem, niż russki mir w domu.

No nie wiem, jak się skończyła pomarańczowa rewolucja dla Ukrainy? Jak się skończyła dla Polski? Nic się nie dzieje bez przyczyny
Zgłoś
kobo7 2024-12-02, 14:20 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
metyoo 2024-12-02, 14:21 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2024-12-02, 14:45 3
Zgłoś
zydu 2024-12-02, 14:52 1
kobo7 napisał/a:

glupi powiedział co wiedział
Zgłoś
konto usunięte 2024-12-02, 15:02 5
spike2222 napisał/a:

Dzieci nie pamiętają cudownych lat PRL, jak cudownie nam było w ruskim mirze

A ty pamiętasz?
Za PRL było ZWYKŁYM LUDZIOM dużo lepiej niż obecnie.
Gdy mojego znajomego kierownik po złości chciał wyrzucić z roboty,po napisaniu skargi do PZPR, kierownik - komuch z płaczem go przepraszał.
Dyrektor firmy zatrudniającej 2000 osób zarabiał max 3-5 razy tyle co zwykły pracownik.
Była bieda? Tak.
Bo Regan chciał nas wszystkich zagłodzić organizując sankcje na wszystko.
Ale też spłacaliśmy długi zaciągnięte m.in. przez ZSRR jako Lend-Lease za broń, amunicję i sprzęt którego kacapy używały również do pokonania Niemców okupujących Polskę.
USA nie dało tego za darmo.
Wiem, że niektórym się zwoje mózgowe i styki przegrzeją oraz puszczą zwieracze, ale prawda jest taka, że Niemcy planowały większość Polaków wymordować, a z reszty zrobić niewolników. I od takiego losu uchronił nas ZSRR, którego nienawidziłem i nadal nienawidzę.
Jednak Polacy to z natury niewolnicy i dlatego od razu wprzęgli się w niewolę UE bo muszą się pytać czy mogą ściąć własne drzewo i czy mogą użyć go jako opału...
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2024-12-02, 15:09 4
kawior2007 napisał/a:

No nie wiem, jak się skończyła pomarańczowa rewolucja dla Ukrainy? Jak się skończyła dla Polski? Nic się nie dzieje bez przyczyny

Ja wiem jak.

Zgłoś
gressive 2024-12-02, 15:14
kobo7 napisał/a:

Ale wiesz. że mir to ruskie słowo?
Zgłoś
konto usunięte 2024-12-02, 15:25 2
gressive napisał/a:

Ale wiesz. że mir to ruskie słowo?

To nie żaden "gołąbek" tylko bombowiec demokracji.
Zgłoś
panar3 2024-12-02, 16:12 3
kobo7 napisał/a:

Idź i zaciągnij się, płacą podobno nieźle. Jednego barana będzie mniej jak cię upieką w dołku. Ha, tfu! Piwniczny tłuku z wypranym łbem.
Zgłoś
Siriuz 2024-12-02, 16:21 6
darek1234 napisał/a:

Siriuz i jego mit cudownego życia w kacapSStanie. Jedź do mateczki roSSji i żyj do końca swoich dni

Och, dawno Ciebie tu nie było antypolski naziolku
Zgłoś
mocnymarcin5 2024-12-02, 16:23 1
marianer7 napisał/a:

kolejna kolorowa rewolucja inspirowana wiadomo przez przez kogo, największego gołąbka pokoju zza oceanu

Ten gołąbek ma dziwnie wielki nos i masę kasy, wpływów
Zgłoś
massmoth 2024-12-02, 16:39
zabierzmy ludziom bron, nie beda mogli sie zbuntowac
tymczasem ludzie:
Zgłoś
konto usunięte 2024-12-02, 16:47 5
Zgłoś
Mietek7567 2024-12-02, 17:16 4
darek1234 napisał/a:

Siriuz i jego mit cudownego życia w kacapSStanie. Jedź do mateczki roSSji i żyj do końca swoich dni

Idź dalej żyć pod butem. Tylko wcześniej sprawdź definicję słowa niepodległość.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem