📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:19

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

SMonster napisał/a:
Mozna gdzies obejrzec calosc czy to jest tylko tyle?
Jest o nim cały film. "Wzgórza mają oczy" polecam.
Ten ziomek górnik wygląda jakby zamiast narzędzi wiertniczych i wykuwających używał swojej twarzy do wydobywania zasobów kopalni

To jest Super SuS z Ukrainy, nie z Rosji...
Jego kanał na YT:
youtube.com/channel/UCc1lGoEVffJmXTrtd6GCn_A
Jest też odcinek z Czarnobyla (w wersji z angielskimi napisami). Super SuS wciela się w rolę przewodnika. Polecam
Jego kanał na YT:
youtube.com/channel/UCc1lGoEVffJmXTrtd6GCn_A
Jest też odcinek z Czarnobyla (w wersji z angielskimi napisami). Super SuS wciela się w rolę przewodnika. Polecam

Pajan napisał/a:
Piwo to tylko ze szkła, nie z butelki plastikowej.
Czemu niby? I czemu nie np z puszki?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie