📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:47
AyCaramba napisał/a:
Czy ja wiem. Nie takie origami
Piwko stary za zaoranie pieprzenia nie popratego żadnym argumentem.
Gdzieś mi przemknęła lista tych którzy już zginęli w tym konflikcie. Większość roczniki 2000+
AyCaramba napisał/a:
Te produkcji polskiej to amunicja krążąca, małe relatywnie tanie drony krótkiego zasięgu które albo odstawiają kamikadze, albo prowadzą rozpoznanie. Produkowane przez prywatną firmę. Myślę że nadają się dobrze do tego do czego zostały stworzone.
Już widzę, jak polskie drony są wykorzystywane do samobójczych ataków. Nie mówiąc już o tym, że trzeba by jeszcze przynajmniej kilkadziesiąt takich maszyn poświęcić na ćwiczenia, aby operatorzy nauczyli się precyzyjnie uderzać w cel. A kasa na premie dla mężów stanu, z czego pójdzie?
Wiewór, Przecież husaria nas uratuje. Tak mówili w telewizji
Najlepsze jest to, że większość z nas gdyby tam żyła poszłaby na mięcho armatnie. Zginie tych ludzików tam z kilkuset, po czym dwa opasłe , wąsate ryje usiądą przy stoliczku, popiją herbatką i wprowadzą kolejny rozejm. Kilkaset żon, matek i dzieci poryczy, ichniejsze tv puści parę smutnych piosenek i nikt nie będzie o nich pamiętał. Życie to hazard xD
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie