Dwóch kolesi improwizuje grając na pianinie.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu
Jeśli to nie jest ustawka(czego jestem pewien na 99%), nie robili żadnych prób, pełen szacunek. Co do osób wypowiadających się, że to Sadol itd... Nie skomentuję tego. Jeśli coś jest warte oglądnięcia, niech będzie wrzucone
Nikodem_Szulcc napisał/a:
To są filmy właśnie godne
[size=9]Nie podoba sie, i nie wchodze se tu poscrolować, i wyodrebniac filmy, chce tu [b]CZARNY HUMOR...
Tak się składa że nikogo nie interesujesz Ty i twoje upodobania dotyczące sadola
papen_dekla albo jesteąś głuchy , albo nie domagasz
, motyw przewoni jest z tąd : youtube.com/watch?v=wUNSZEDfwu0&index=2&list=PL11CE7C115B111B7F
Nikodem_Szulcc napisał/a:
chce tu CZARNY HUMOR...
Kolejny paszczak z zerową ilościa tematów.
Nie masz tu nic do gadania i zamknij się albo ja to zrobię.
bury22 napisał/a:
papen_dekla albo jesteąś głuchy , albo nie domagasz
, motyw przewoni jest z tąd : youtube.com/watch?v=wUNSZEDfwu0&index=2&list=PL11CE7C115B111B7F
Oj, chyba jednak Ty nie domagasz.
Dobra, dobra, tylko że to żadna improwizacja, a soundtrack z filmu "Nietykalni" ( youtube.com/watch?v=EoaPhxNubL0).
Warto się czasem troszkę odchamić, nawet na takim portalu jak ten. Ode mnie piwko.
Conscribo, AAA to mamy tu tak inteligentną obstawe administratorską, dlatego z tej stronki robi sie stronka dla ciot, pedałów i całej reszty gimbazów.
Co z tego ze nie mam tematów panie admin? Przynajmniej gadam rozsądniej niż Ty i wiem na czym powinna polegać ta stronka, bo wiem co widzialem tu kiedys a wiem co widze teraz.
Ale tak jak mowie - nie dziwi mnie to skoro adminami jest cos takiego jak ten wyżej.
Co z tego ze nie mam tematów panie admin? Przynajmniej gadam rozsądniej niż Ty i wiem na czym powinna polegać ta stronka, bo wiem co widzialem tu kiedys a wiem co widze teraz.
Ale tak jak mowie - nie dziwi mnie to skoro adminami jest cos takiego jak ten wyżej.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie