Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Anal_Intruder_69 2024-10-27, 9:47 4
corpo_kills_me napisał/a:

O c🤬j chodzi z tymi selfie z pociągiem?

Myślę, że w tym j🤬ym zwierzyńcu pociąg uchodzi za ucieleśnienie luksusu, symbol podróży, wielkiego świata, ucieczki do lepszego życia z tych paskudnych warunków...
Nie no, żartowałem, nie mam pojęcia, ale dwa fakty są pewne:
1. Hindusi to najwięksi idioci na tej planecie, brudne bydło bez instynktu samozachowawczego (uprzedzając napinaczy z "programem kosmicznym" - mówimy tutaj o przeciętnym hindusie, a nie o tym 1%, którzy rzeczywiście są bystrzy)
2. Hindusi mają jakiś fetysz do kolei. Prawie taki sam jak do krowiego gówna.

podpis użytkownika

Akcja pt. "Wspieramy Sadola": Premium za grosze: KLIK, albo zrzutka: KLIK
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-10-27, 9:48 1
Takie czelendże to ja rozumiem
Zgłoś
Baronessa 2024-10-27, 11:15 5

O to samo, co podczas wystawiania łba z jadącego pociągu. Adrenalina. Pociągi to jedna z nielicznych rzeczy, które mogą dostarczyć adrenaliny tym gównoskórym zwierzętom. Jest jeszcze pływanie w porywistym gangesie, traktory zagłady, zabawa w elektryka wysokich napięć, itp...
Zgłoś
wojtekpwse 2024-10-27, 11:33 3
Ja nie wiem czy żaden z nich nie widział nigdy jakiejś kompilacji narodowej z tego typu wypadkami? Pewnie na ichniejszym sadolu są kilkugodzinne kompilacje z takich zdarzeń, tysiące przykładów, a Ci dalej robią to samo i kończą jak komary pod Kubotą.
Zgłoś
Mosze_Borcuch 2024-10-27, 13:32 3
Anal_Intruder_69 napisał/a:

1. Hindusi to najwięksi idioci na tej planecie, brudne bydło bez instynktu samozachowawczego (uprzedzając napinaczy z "programem kosmicznym" - mówimy tutaj o przeciętnym hindusie, a nie o tym 1%, którzy rzeczywiście są bystrzy)

Wygórowane oczekiwania wobec nich jak nadzieja, że Velture'owi odrośnie noga. Przeciętny mieszkaniec tamtego rejonu (Indie, Pakistan, Bangladesz, Afganistan, Sri Lanka) ma iloraz inteligencji zbieżny z małpoludami. Ciekawostka - część Indusów ze względu na cechy fizjonomii oraz ilość melaniny jest uważana za rasę czarną spokrewnioną z małpoludami subsaharyjskimi (murzyni) oraz australijskimi (Aborygeni).

podpis użytkownika

"bić sk🤬isyna i patrzeć, czy równo puchnie"

babcia

instrukcja obsługi "Z Ukraińcem na ty"
Zgłoś
dr.lecter 2024-10-27, 13:55
Oni mają jakiś fetysz tych samojebek przed pociągiem czy jaki c🤬j?
Zgłoś
wmpoldek 2024-10-27, 14:36
To fejk.
Zgłoś
cezar910426 2024-10-27, 15:33
J🤬y ciapak a jakby robił licencję maszynisty to by się dowiedział że jest coś takiego jak "skrajnia"
Zgłoś
Liczer 2024-10-27, 17:17
Ej ale jak to? Co mogło pójść nie tak?
Zgłoś
drukarka666 2024-10-27, 18:29

Po tym jak w 1997r. zespół Skaner wylansował przebój "pociąg do gwiazd", a rok później uzyskał platynową płytę, całkowicie przypadkiem przechodzący tragarze z Indii pod sceną na festiwalu w Ostródzie postanowili mieć własną wersję tego przeboju. Zidoktrynowani od małego słowami owej piosenki Hindusi gnają pod pociągi niczym ćmy do światła.

podpis użytkownika

In memory of power and in power of memory-Trinity Shot
Zgłoś
be 2024-10-28, 2:18
Okularnik gdy ściągnął bryle to mu twarz rozmazało... Wtf?
Zgłoś
Mariuszkasprzyk 2024-10-28, 11:51
Pociąg nawet nie zaczął hamować
Zgłoś
Wolej 2024-10-28, 18:37
Ale go jebnal w uchooo 😄😄😄😂
Zgłoś
Ramiell 2024-10-30, 9:38
Selekcja naturalna, tam jednak te pociągi i prąd robią robotę.
Zgłoś
krawio4 2024-10-30, 19:17
Wspaniałe nagranie aż czuć moc uderzenia 😁
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie