corpo_kills_me napisał/a:
O c🤬j chodzi z tymi selfie z pociągiem?
Myślę, że w tym j🤬ym zwierzyńcu pociąg uchodzi za ucieleśnienie luksusu, symbol podróży, wielkiego świata, ucieczki do lepszego życia z tych paskudnych warunków...
Nie no, żartowałem, nie mam pojęcia, ale dwa fakty są pewne:
1. Hindusi to najwięksi idioci na tej planecie, brudne bydło bez instynktu samozachowawczego (uprzedzając napinaczy z "programem kosmicznym" - mówimy tutaj o przeciętnym hindusie, a nie o tym 1%, którzy rzeczywiście są bystrzy)
2. Hindusi mają jakiś fetysz do kolei. Prawie taki sam jak do krowiego gówna.
O to samo, co podczas wystawiania łba z jadącego pociągu. Adrenalina. Pociągi to jedna z nielicznych rzeczy, które mogą dostarczyć adrenaliny tym gównoskórym zwierzętom. Jest jeszcze pływanie w porywistym gangesie, traktory zagłady, zabawa w elektryka wysokich napięć, itp...
Ja nie wiem czy żaden z nich nie widział nigdy jakiejś kompilacji narodowej z tego typu wypadkami? Pewnie na ichniejszym sadolu są kilkugodzinne kompilacje z takich zdarzeń, tysiące przykładów, a Ci dalej robią to samo i kończą jak komary pod Kubotą.
Anal_Intruder_69 napisał/a:
1. Hindusi to najwięksi idioci na tej planecie, brudne bydło bez instynktu samozachowawczego (uprzedzając napinaczy z "programem kosmicznym" - mówimy tutaj o przeciętnym hindusie, a nie o tym 1%, którzy rzeczywiście są bystrzy)
Wygórowane oczekiwania wobec nich jak nadzieja, że Velture'owi odrośnie noga. Przeciętny mieszkaniec tamtego rejonu (Indie, Pakistan, Bangladesz, Afganistan, Sri Lanka) ma iloraz inteligencji zbieżny z małpoludami. Ciekawostka - część Indusów ze względu na cechy fizjonomii oraz ilość melaniny jest uważana za rasę czarną spokrewnioną z małpoludami subsaharyjskimi (murzyni) oraz australijskimi (Aborygeni).
podpis użytkownika
"bić sk🤬isyna i patrzeć, czy równo puchnie"babcia
instrukcja obsługi "Z Ukraińcem na ty"
Oni mają jakiś fetysz tych samojebek przed pociągiem czy jaki c🤬j?
J🤬y ciapak a jakby robił licencję maszynisty to by się dowiedział że jest coś takiego jak "skrajnia"
Po tym jak w 1997r. zespół Skaner wylansował przebój "pociąg do gwiazd", a rok później uzyskał platynową płytę, całkowicie przypadkiem przechodzący tragarze z Indii pod sceną na festiwalu w Ostródzie postanowili mieć własną wersję tego przeboju. Zidoktrynowani od małego słowami owej piosenki Hindusi gnają pod pociągi niczym ćmy do światła.
podpis użytkownika
In memory of power and in power of memory-Trinity Shot