encoder178 napisał/a:
a mojego c🤬ja tez by wypionizowal? bo mi nie staje
zacznij biegac i wp🤬laj żeńszeń
Jeżeli w Polsce stężenie głupoty będzie rosło jak rośnie to za kilka lat będziemy mieli takie występy na codzień w TV 😉
@Geraldinio: jaka bzdura? k🤬s wypelnia sie krwia jak staje wiec jak nie staje to jest problem z krązeniem bo krew nie dochodzi. To ze tobie staje to a masz problemy z krazeniem to nic nie znaczy. genetyka,otylosc to moze byc przyczyna tego ze krew nie dochodzi
Indie słyną z doskonałego rozwinięcia sztuki pionizacji powypadkowej.
Nikt nie potrafi lepiej oszukiwać ludzi niż hindusi.
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Długoletnia mastrubacja jest główną przyczyną impotencji. Wyrabia ona odruchy bezwarunkowe, nad którymi potem nie panujemy. Walisz gruchę w samotności, więc potem w towarzystwie czujesz się nieswojo. Nawet nie wiesz, kiedy przekroczysz tę granicę. Lepiej r🤬ać księżniczki, koleżanki, kolegę, psa i kota, niż samemu się zadowalać.
Jak komuś nie staje, to na czole ma napisane: onanista.
smc napisał/a:
Długoletnia mastrubacja jest główną przyczyną impotencji. Wyrabia ona odruchy bezwarunkowe, nad którymi potem nie panujemy. Walisz gruchę w samotności, więc potem w towarzystwie czujesz się nieswojo. Nawet nie wiesz, kiedy przekroczysz tę granicę. Lepiej r🤬ać księżniczki, koleżanki, kolegę, psa i kota, niż samemu się zadowalać.
Niech wali gruchę w towarzystwie.
Jak kraj się trochę bardziej rozwinie, to będzie jak u nas, przeniosą się z takimi cyrkami do sejmu.

cykut napisał/a:
Kiedy powstała pierwsza religia?
Wtedy gdy pierwszy cwaniak spotkał pierwszego frajera
Raczej nie wtedy. To musiało być jeszcze wcześniej