Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 28 minut temu
Influencerskie trudne sprawy
konto usunięte • 2025-01-07, 23:41
Czego się nie zrobi dla fejmu.

Cytat:

Ninfa Japa zaatakowała własnego chłopaka po tym jak rzekomo zobaczyła, jak masturbuje się w łazience.

Influencerka nagrała i opublikowała filmy, w których atakuje chłopca kablem i grozi mu nożem. Ponadto zmusiła go do zlizania własnego moczu.

Zgłoś
Cymesowy 2025-01-08, 9:24 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
jjzz26 2025-01-08, 9:36 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
metyoo 2025-01-08, 10:02
Czachulek napisał/a:

Nie bardzo sobie wyobrażam, jakby musiała wyglądać sterta donatów za taką ustawkę, żebym w jej ramach zgodził się być lany kablem z wtyczką przez babę.

raj dla feministek! ja sobie nie potrafię wyobrazić jak mogłoby dojść do takiej sytuacji na prawdę. telefon przypadkiem skierowany tam gdzie trzeba, typek nawet nie próbuje uciekać, dupa goła wypięta do kamery i całkiem przypadkiem było streamowane...
Zgłoś
Lassard 2025-01-08, 10:06
co za p🤬dencjusz.
Zgłoś
Johnrambo1993 2025-01-08, 11:12
Dupala ma soczystego . Ale ile bolców przyjęła pewnie to szkoda gadać.
Zgłoś
El_Rafaell 2025-01-08, 11:57
BeardedBastard napisał/a:

Pewnie czuje się kobietą więc napisałem ona 👍

Ty tak na poważnie ? 🤣
Zgłoś
BeardedBastard 2025-01-08, 12:00
El_Rafaell napisał/a:

Ty tak na poważnie ? 🤣

Musisz się jej zapytać co o tym wszystkim sądzi....😁👍 Zapewne odpowie ,że tak...
Zgłoś
El_Rafaell 2025-01-08, 12:08
Zgłoś
BeardedBastard 2025-01-08, 12:12
Zgłoś
AI_Bundy 2025-01-08, 12:56
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-01-08, 13:00
Zgłoś
ZGRED2 2025-01-08, 13:00 2
Dobra szmata, też chętnie spróbuję jej szczochów, tylko prosto do ryja poproszę.
Zgłoś
gdfgdf 2025-01-08, 13:03 1
morde nie za bardzo wyjściową ona ma, a że nie było torby w domu by to zakryć to nic dziwnego że konia zwalić wolał
Zgłoś
Coffey 2025-01-08, 13:48
Megatrans666 napisał/a:

Po głosie jestem niemal pewny że oboje mają fiuty, ten w krótkich włosach pewnie mniejszego

I co z tego? Dupę ma dobrą do posuwania a od tyłu jaj i tak nie widać
Zgłoś
Bonkojad 2025-01-08, 13:52
Ja bym przy pierwszym razem. Jakby mnie uderzyła kablem. To bym go wyrwał, i ja uderzył. A tak wogóle wydaję mi się że jest transem.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem