Dlaczego informatyk dostał w ryj od barmana zamawiając piwa?
.
.
.
.
.
.
Bo pokazując palcami że chce cztery użył liczby binarnej
Dla informatycznych młotów tłumaczenie - w systemie binarnym liczbę 4 zapisuje się jako 00100, więc ten informatyk pokazał środkowy palec D:
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jolmen13 napisał/a:
Tylko masturbatorzy bez dziewczyn rozumieją ten dowcip.
tak to sobie tłumacz. za to takich jak ty nikt nie kojarzy, bo nikt nie zwraca uwagi na to kto kopie rów.
informatyk mi się kojarzy z osobą wykluczoną z grupy, co bardziej dziani starzy kupili mu kompa, żeby miał choć namiastkę prawdziwego życia.
Typowy żart branżowy - uśmiać się nie uśmiejesz ale znając zagadnienie czujesz satysfakcje, że inni spoza branży nie rozumieją. Taka filozofia takich dowcipów. Ja się uśmiechnąłem
wiedziałem, że będzie chodzić o środkowy palec, ale nie wychodziło mi w żaden sposób, bo 1 bajt = 8 bitów więc liczba 4 wygląda na jednym bajcie tak 0000 0100. No palcami ciężko będzie to pokazać.
Urzekła mnie twoja historia.
Chodzi o to, że pokazał mu fak ju
konto usunięte
2014-05-16, 11:52
Pojadę klasykiem:
Cytat:
Są 10 rodzaje ludzi: ci co znają kod binarny i ci co go nie znają
Naziści zamawiali od razu po 5 piw
qwachu
Widzę umysł ścisły. Świetnie odmieniasz.