Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 21 minut temu
Inna płeć
Leti • 2014-01-19, 22:42
Może już k🤬a było, nie wiem, nie spędzam tu całego życia. Jak było to wyjebcie...

Zakładałem sobie, rozumiecie, konto na gmailu i w formularzu takie coś.

Nie robię halo w okół gender itp w c🤬ju to mam nie moja sprawa co debile robią... ale k🤬a mać.. co znaczy inna ?? Że nie wiem... co ? Obojniak ? Bez płciowy ? Nie ogarniam tego..

Jestem w internetach już od c🤬ja czasu ogólnie i z takim czymś się nie spotkałem...

W gruncie rzeczy cała ta sprawa z 'doborem płci' , orientacją i w ogóle lata mi koło c🤬ja bo to jak sobie bajtla wychowam to moja sprawa, ale... jak to bd jak będzie miał taki wybór a ja mu będę od małego wpajał, że Bóg stworzył chopa i babe i poza tym tylko psy, koty, małpy, lwy, nosorożce itp. ma podać swoją płeć k🤬a i ma mieć do wyboru DWIE rzeczy nie więcej oO tak sie nie da... rozumiem tam anomalie, mutacje itp ale to są sporadyczne przypadki.

Kiedyś widziałem taki obrazek z całą listą do wyboru. Zaśmiałem sie dobre... ale powoli to się zaczyna realizować.

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2014-01-20, 19:03
To jest opcja dodana specjalnie dla Grodzkiej
Zgłoś
Sytri 2014-01-20, 19:17
Inna płeć? hmm... Grocka?
Zgłoś
Vendal 2014-01-20, 19:17 5

Cytat:

Stało się - pojawił się pierwszy na świecie człowiek bez płci. Norrie May-Welby ma 48 lat i mieszka w Australii. Po rozpoznaniu jego przypadku przez lekarzy, urzędnicy wyrazili zgodę na to, by jego płeć nie była określona. Norrie May-Welby jest zatem dziś rodzaju nijakiego.

Norrie May-Welby urodził się w Szkocji jako chłopiec i kilka lat później przeniósł się do Australii. Tam też w 1990 r. przeszedł operację zmiany płci. Wkrótce okazało się, że bycie kobietą również nie jest dla niego satysfakcjonujące, więc przestał przyjmować tabletki hormonalne i wkrótce zaczął określać siebie jako osobę, które nie jest ani kobietą ani mężczyzną. - poinformował serwis "The Morning Starr".

Kiedy May-Welby wystąpił o wydanie dokumentu potwierdzającego, że jego płeć jest nieokreślona, urzędnicy nie chcieli przystać na jego prośbę. Kiedy jednak lekarze potwierdzili, że system hormonalny Norrie May-Welby nie wykazuje cech charakterystycznych ani dla kobiety ani mężczyzny, urzędnicy zdecydowali się na wystawienie dokumentu, w którym w rubryce "płeć" widnieje informacja "bez płci".

Masz odpowiedź na swoje pytanie.
Zgłoś
danke1111 2014-01-20, 19:20 9

To jest inna płeć
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-20, 19:38 4
Jedyny komentarz do tego:
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-20, 19:43 2
To jest zrobione pod kątem instytucji.
Zgłoś
kubski09 2014-01-20, 19:47
To jest dla kosmitów którzy chcą pisać maile.
Zgłoś
mindflow 2014-01-20, 19:57
jestescie pewni, ze to pod firmy? jezeli tak to po kiego np.: data urodzenia albo placeholder Imie/Nazwisko przy nazwie?
Zgłoś
thoruus 2014-01-20, 20:17 2
Możecie sobie zaszyć, doszyć i uciąć co chcecie, żłopać hormony litrami a i tak niemal każda komórka waszego organizmu zawiera informację, czy jesteś XX czy XY (schorzenia, trisomie itp. przypadki zostawiamy medycynie i statystyce). Podstawowa zasada przy budowaniu czegokolwiek: to funkcja określa formę. A tutaj mamy do czynienia z jakimiś "mięsnymi przebierankami" za pomocą skalpela czyli jak z samochodu zrobić kwietnik przed domem...
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-20, 20:27 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Manian 2014-01-20, 20:57
"Mama mamą, Tata tatą ROZRÓŻNIAJMY !! "
Zgłoś
michal2000 2014-01-20, 21:08
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Tassadar 2014-01-20, 21:50
Debilaki takie coś istnieje od dawna, w razie gdyby ktoś nie chciał podawać płci a nie że dżender

podpis użytkownika

All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-20, 22:27
Zgłoś
Leti 2014-01-20, 22:52 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem