Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
🔥 Sosnowiec,31.07.2025 - teraz popularne
Insects vs Arachnids
konto usunięte • 2012-07-10, 23:46
Japońskie walki Owadów z Pajęczakami itp.
Do obrońców zwierząt:Nie jestem za takim traktowaniem zwierząt.Po prostu to przypadkiem znalazłem

Jest tego jeszcze dużo więcej na YT:http://www.youtube.com/user/chainsaw1618
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-07-11, 10:49 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
daveron 2012-07-11, 10:53
moim zdaniem spoko pomysl
Zgłoś
maciek24043 2012-07-11, 10:56
a mi się podoba, bo nienawidze różnego rodzaju robactwa, ale trochę to bezsensu, dawać takiego jadowitego do takiego, co jest bezbronny, wolałbym zobaczyć, jak ta skolopendra walczy ze skorpionem
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-11, 10:56 5
Czy oni im nawet statystyki przypisali...?
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-11, 11:00 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-11, 11:03 2
Kiedyś był filmik z walk jak czarna wdowa przegrała z jakąś dziwną muchą tylko nie wiem co to było i nie mogę znaleźć tego filmiku . Oglądał to ktoś z was ? A co do walk robali to nigdy w dzieciństwie tak nie robiliście ? Ja np łapałem wszelkiego rodzaju pająki itp i później dawałem dwa do słoika i oglądałem jak się zabijają
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-11, 11:23 1
ZiomZaZiomem napisał/a:

Kiedyś był filmik z walk jak czarna wdowa przegrała z jakąś dziwną muchą tylko nie wiem co to było i nie mogę znaleźć tego filmiku .

Poza tym, że to nie była czarna wdowa tylko ptasznik i nie przegrała z muchą tylko z osą - wszystko się zgadza
Zgłoś
wnk 2012-07-11, 11:31 2
Zgłoś
golip 2012-07-11, 12:44
wnk napisał/a:

Szkoda, że nie wiem co wygrało turniej,

No przecież wyraźnie mówią w 3 filmiku, uszy się myje a nie pizga o zlew.
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-11, 12:46
Kapitan

Z czarną wdową i muchą też był.....
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-11, 12:49 1
W związku z tym że zablokowali użytkownika na YT,wstawiam więcej takich walk od innego użytkownika YT.Możliwe że niektóre filmiki będą się powtarzać.

Zgłoś
NeCcro 2012-07-11, 13:08
Zgłoś
hardbot 2012-07-11, 13:36
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-11, 13:37 2
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-11, 13:51
Heh, na początku np. ten pająk ma normalnie staty jak w grach xd
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem