Pewnie niejeden z Was miał problemy z instalacją poprzedniej wersji GTA, na szczęście przy nowej odsłonie otrzymaliśmy dokładny poradnik instalacji gry
wróżka powiedziała, że po tagach nie znalazła
yt HowToBasic
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
konto usunięte
2013-07-31, 0:23
Zarammoth,
Niestety ludzie ten socjalizm mają we krwi, wpojono im to z mlekiem matki. Dla nich wpieprzanie się w życie innych jest normą, każdy bogaty to dla nich burżuj, cham.
A, do jasnej cholery, nigdy nie pomyśleli, że tylko bogaty może dać im prace? I dlaczego ten bogaty ma się dzielić czymś, na co ciężko harował? Mówię o uczciwych bogatych.
zonk
2013-07-31, 0:38
konto usunięte
2013-07-31, 0:39
konto usunięte
2013-07-31, 0:57
konto usunięte
2013-07-31, 1:41
Powtórzyłem krok po kroku i instalacja nie powiodła się. Co mogło pójść nie tak?
@up jak mi jakaś płytka nie dzieła to pocieram nią o brzuszek przez koszule - troche miłości każdemu pomaga
Instrukcja była nie dokładna. Penis utknął w wnetylatorze.
konto usunięte
2013-07-31, 3:36
A żebyś chu** nie miał co jeść i zdychał z głodu !
Jakbym był adminem tej strony to zbanowałbym każdego wrzucającego coś z tego kretyńskiego i nic nie wnoszącego w życie kanału.
Po obejrzeniu tego czegoś na myśl przychodzi jedno: Ukamienujcie tego głąba.
Ubaw mam wielki, jak czytam gnioty użytkowników Zarammoth i SgtPepper1942! Jacy to oni są zajebiści i nieskazitelni, doświadczeni życiowo (gimnazjum etc). No cóż, "Zarammoth" - avatar dobry, bo masz zakuty łeb. Nie rozumiecie, co inni piszą. Nie interesuje mnie do kogo należy laptop widoczny na filmie. Poprostu filmowanie takich debilizmó jest ewidentnie bez sensu i kręci tylko zdebilałych prostaków (subskrybenci), którzy jeszcze nie są w stanie na parę butów zarobić. Niedługo oszołom z filmu nagra, jak wsadza sobie ten laptop w dupę, a wy się będziecie tym podniecać, bo przecież to takie śmieszne, no i jego laptop i jego dupa!
konto usunięte
2013-07-31, 11:36