kilka kawałków "polskiego rapu"
zajebiste , wszystko ladnie mozna rozpoznac jak sie slyszalo . tylko k🤬a no nie wszystko jest rapem ... trafiaja sie hiphopolowe kawalk
za Tabasko masz piwo!
tylko czemu ma elektryka dla leworęcznych?
Brawo Brawo

Super wykonanie

BTW co to za gitara? Ta elektryczna
Konto usunięte
2012-01-17, 13:08
przepraszam... ale jeśli tam znajdują się więcej niż 4 utwory "rapowe", to ja poproszę o jakieś konkretne wyjaśnienia od ludzi, którzy tak uważają... naprawdę... Ośka? Grubson? Mezo? Panowie i Panie, ja osobiście posiadam bardzo odmienny gust muzyczny, ale jednak można powiedzieć, że spore przeżycia miałem z polskim "rapem" i prawdę powiedziawszy nie wypierając się tego muszę powiedzieć, że niestety, ale tak samo jak Blues, Jazz, Rock & Roll, Trash Metal, tak i Rap (nie wymienię muzyki elektronicznej, bo tam są dziwne rzeczy i tam mi nie wolno wchodzić, aczkolwiek też swoje wiem [wstawiłbym uśmieszek, ale nie przepadam za bardzo za emoticonami]) ma swoją formę i w pewnym sensie musi spełnić pewne warunki, żeby tak się móc w ogóle nazwać. Zaraz ktoś mi wyskoczy z Hip Hopem zapewne, więc powiem od razu, żeby sięgnęli troszkę do literatury czym w ogóle są oba gatunki, zbliżone formą, ale jednak bardzo się od siebie różniące.
Konto usunięte
2012-01-17, 13:15
@Wszemir
Jeśli chodzi o samą treść, nie miałem na celu szufladkowana tych kawałków pod konkretne stylistyki. Przepraszam najmocniej jeśli kogoś uraża to, że jedne z nich to hip hop, drugie rap a trzecie hip hopolo czy tam pop, czy po prostu kał. Chciałem wywołać u osób które poświęciły swój czas by zobaczyć moją "produkcję" uczucie nostalgii. Ja osobiście bardzo miło wspominam czasy kiedy te utwory leciały w radiu.
Konto usunięte
2012-01-17, 13:19
~Conscribo
Faktycznie, to przeoczyłem bo nie oglądałem całości, a więc bez mezo i jeden osiem l oczywiscie
Konto usunięte
2012-01-17, 14:17
jeden osiem L ;/ nigdy tego nie zapomnę wyczytałem tylko że gra to na gitarze i od razu przewinąłem w p🤬du do tej legendy

miłe wspomnienia wracają
Zajebiste w chooooj ;] Wielki kufel browca dla hip-hop'owca
Konto usunięte
2012-01-17, 15:05
piwko za tabasko.
a ja daje piwo za icemana, zajebista gitara! Jakie pickupy?
najlepsi znawcy hip-hopu sie odezwali. Wez wiosło jeden z drugim i zagraj tak jak on. Duży browar za umiejetności, pomysł i checi. Tak trzymać, miło sie słucha
Konto usunięte
2012-01-17, 15:51
nie znam połowy z tych kawałków i szczerze - nie przepadam za rapem/hip-hopem, ale wszystkie nabierają szlachetności pod palcami tego pana. piwo!
Pan fajnie gra, ale to nie zmienia faktu że gówno opakowane w ładny papierek pozostaje gównem. Mam nadzieję, że tru hiphopowcy poczują się urażeni i zaczną kolejną dysputę o wyższości tego gatunku, tak na jakieś 5 stron.