Średnia IQ w obu krajach spadnie

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Śmianie się USA przypomina trochę sytuację, gdy mając lepiankę i wcinając na obiad karton śmiejesz się z sąsiada mieszkającego w willi, że jest nieudacznikiem życiowym, bo nie wie jak rozpalić grilla...
![]()
I ten mit, że niby cały postęp jest dzięki naukowcom z Europy... poparz sobie ile uczelnie w USA wypuszczają rocznie patentów i wdrożeń do przemysłu. Teraz porównaj to sobie z Polską. Porównałeś? To lepiej już nic nie mów.
Sp🤬oliłes ten dowc🤬asek, realna wersja wygląda tak:
"Co się stanie kiedy przeniesiemy najgłupszych ludzi z USA do Polski?
Średnia IQ w obu krajach wzrośnie"
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<podpis użytkownika
Forza Milan!
A zapewne 3/4 studentów tychże uczelni to Azjaci i Europejczycy![]()
Mój ojciec jest wykładowcą na politechnice warszawskiej od prawie 50 lat i nieraz mi mówił ,że amerykańce podp🤬lali najlepszych studentów oraz wykładowców. Dziesiątki razy były sytuacje w jego karierze gdzie ktoś na polibudzie cos wymyślił i chcieli to opatentować ale nie było kasy na uczelni na patent i od razu się zjawiali zachodni łowcy głów werbując odkrywców do swoich krajów i tam wdrażali patenty pod obcą banderolą. Więc nie p🤬l mi o patentach amerykańskich naukowców.
Reasumując wieśniak z polszy jest bystrzejszy niż redneck z arizony, ale uczelnie i doktorów, profesorów mają lepszych.
Jeśli weźmiemy przeciętnego Polaka po szkole średniej i przeciętnego Amerykanina po publicznej szkole średniej o podobnych wynikach w nauce to większa wiedzę będzie miał nasz rodak, nie znaczy że jest bystrzejszy, czy mądrzejszy, po prostu u nas wkuwa się w c🤬j niepotrzebnych informacji.
Jeśli weźmiemy cebule i hamburgera po studiach (tutaj mam na myśli Polak państwowe, a hamburger płatne) to amerykaniec miażdży nas jak ostatnia dz🤬kę. Ich edukacja wyższa jest na lepszym poziomie oraz jest płatną, przez co ludzie nie idą na studia aby tylko iść, ewentualnie chcieli na matematykę ale byli 999 na liście rezerwowej to poszli na biologie bo tu były miejsca i brali każdego, bo szkoda parunastu tysięcy dolców.
Reasumując wieśniak z polszy jest bystrzejszy niż redneck z arizony, ale uczelnie i doktorów, profesorów mają lepszych.
To się k🤬a zdziwisz bo poziom studiów medycznych w naszym kraju jest jednym z najlepszych
@Szef
A nie pomyślałeś, że tutaj nie ma sprzętu do takich operacji i to, że najlepsi Polscy lekarze często wybierają pracę za granicą?
Bo amerykanie sobie sprowadzają naukowców i amerykanie są głupi a ci mądrzy tam to azjaci i europejczycy.
Polsza taka inteligentna, ale połowa kraju zap🤬la za $400 miesięcznie, w piecach palą gazetami i starymi oponami, a ulubioną rozrywką jest naj🤬ie się w gronie znajomej patologii.
Z ziemi polskiej do wolski...
podpis użytkownika
Poszukuję gier naPEGASUSA, jak jakieś masz to wal śmiało na PW.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!