👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

spiepszaj_dzbanie napisał/a:
@lilmuzynio
Trzeba się udać do wróżki i zapytać czy w najbliższym czasie odwiedzi redaktora seryjny samobójca.
Co Ty, redaktor przecież popełni "samobójstwo" bo ewidentnie sobie nie radzi w życiu i od 10 lat żyje w depresji.
Myślicie że z PiSem jest lepiej? Oni też nie wiedzą co robią. Palipies to samo. O reszcie nawet nie wspominam.
Polsce pomoże tylko taka rewolucja jak na Ukrainie.
Polsce pomoże tylko taka rewolucja jak na Ukrainie.
mihaueeek napisał/a:
Elżbieta Jakubiak: U nas uważa się, że biznes tworzy państwo, a urzędnicy państwowi je niszczą, a to oni przygotowują wielką infrastrukturę dla życia dziennikarzy, biznesu. Gdyby nie oni, gdyby nie tacy ludzie jak ja, byłby pan bez numeru dowodu, zameldowania.
Redaktor: Gdyby nie biznes, pani byłaby bez pensji.
Elżbieta Jakubiak: To nieprawda! Wypracowuję ją jako urzędnik państwowy, wydając panu zaświadczenia, by mógł pan prowadzić działalność gospodarczą, przygotowując działkę do inwestycji i tak dalej. W sumie to ja panu pozwalam pracować.
Socjalizm, Rzad nie powinien co ja mowie Rzad powinien miec zakaz wtracania sie do gospodarki. Ale ty to pewnie doskonale rozumiesz.

To było w radiu na żywo i takie jest całe PO. Pamiętacie gabinet cieni? A wiecie gdzie on jest? Nigdy go nie było.

@Wolf3D , takie jest całe PO/PIS/SLD/PSL/TR ... ta ssamo myslenie . tylko niektórzy bronią kościoła inni pedałów, jeszcze inni czegoś tam.
A to oni maja być dla nas a my dla nich,myślę, że jakoś bym się obszedł bez nich , a zamiast 800tyś urzędników spokojnie by starczyło z 10k. Minimalny podatek na niezbędne rzeczy , a lotniska i drogi w tym czasie wybuduje ktoś kogo się nie będzie okradało przez podatki , żeby dać socjalke nierobom i cyganom. Zrobi to lepiej, na pewno nie pozwoli sobie na opóźnienia i co najważniejsze nie nakradnie po drodze naszych pieniędzy..
rzecz w tym , żeby nie utrudnać ludziom życia
A to oni maja być dla nas a my dla nich,myślę, że jakoś bym się obszedł bez nich , a zamiast 800tyś urzędników spokojnie by starczyło z 10k. Minimalny podatek na niezbędne rzeczy , a lotniska i drogi w tym czasie wybuduje ktoś kogo się nie będzie okradało przez podatki , żeby dać socjalke nierobom i cyganom. Zrobi to lepiej, na pewno nie pozwoli sobie na opóźnienia i co najważniejsze nie nakradnie po drodze naszych pieniędzy..
rzecz w tym , żeby nie utrudnać ludziom życia

@ZOMOROMO, tylko w przeciwieństwie do świń przy korycie Korwin nic nie obiecuje..

@up
Ja też nic nie obiecuję ale chciałbym się nachapać. Wybierzesz mnie?
Ja też nic nie obiecuję ale chciałbym się nachapać. Wybierzesz mnie?

elBiaauawy napisał/a:
@ZOMOROMO, tylko w przeciwieństwie do świń przy korycie Korwin nic nie obiecuje..
Czy aby na pewno? I jeszcze prośba nie ubliżajmy świniom wszak to bardziej uczciwe zwierze niż polityk ( lub po prostu pasożyt ).

Naprawdę trzeba być niespełna rozumu by widzieć PiS jako alternatywę dla PO, takim samym kretynem jak ci którzy w 2007 roku widzieli PO jako jedyną alternatywę dla PiS.
PO-PiS to największe nieszczęście dla Polski, wcześniej nazywali się AWS-UW, wcześniej jako konglomerat różnych mniejszych partii (UD/UW, KLD, PC, ZChN...) . Tą bandę trzeba raz na zawsze odesłać na polityczny cmentarz!
PO-PiS to największe nieszczęście dla Polski, wcześniej nazywali się AWS-UW, wcześniej jako konglomerat różnych mniejszych partii (UD/UW, KLD, PC, ZChN...) . Tą bandę trzeba raz na zawsze odesłać na polityczny cmentarz!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie