Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:42
fx21 2013-11-03, 17:01
Jak dla mnie to:
1. głupi to był kierowca karetki (przy tak głośnej syrenie nie jedna kobieta i nie tylko kobieta by spanikowała)
2. o umiejętnościach prowadzenia auta przez kobietę można polemizować i tak jak na kobietę dała radę przejechać na wstecznym dość spory kawałek.

A teraz pytanie do was...
Nie szybciej było by wrzucić wsteczny w karetce i cofnąć się kilka metrów żeby ta ci**a mogła pojechać dalej ???
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-03, 17:06
@brojek dobrze to ująłeś, ostatnio nawet o tym gadałem ze znajomym, kótry prowadzi szkołę jazdy apropo wymuszenia pierwszeństwa na skrzyżowaniu, że karetka i owszem jest uprzywilejowana aczkolwiek ze szczególną ostrożnością ma wjeżdżać na skrzyżowanie na czerwonym i jeśliby doszło do kolizji to było by to winą kierowcy karetki (takie prawo).

Co do pytania autora postu, do dziecka nie wiem, ale zauważyłem, że to S-ka czyli karetka z lekarzem na pokładzie, którą wysyłają do tych bardziej ciężkich przypadków, często gdy sama P nie daje rady.
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-03, 17:14 28
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
utherr 2013-11-03, 17:15
co to za różnica dokąd jechała, nawet jeśli karetka stoi w korku trzeba ustąpić, nawet jeśli nie jest na sygnale, w każdej sekundzie może się to zmienić

p.s. do autora filmu - ty p🤬do.
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-03, 17:18
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-03, 17:33
Wy pewnie potraficie cofać 200 na godzinę w wąskiej uliczce obijając przechodniów wyskakujących na drogę bo jakiś debil wjechał sobie pod prąd. Bo on jest wielki pan co włączył światełka i mu wolno
Zgłoś
fx21 2013-11-03, 17:42 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-03, 17:43
Zgłoś
ooip 2013-11-03, 18:05
Zgłoś
ellsworth 2013-11-03, 18:09
To że baba jeździć nie umie to niezaprzeczalny fakt, ale tak samo winni są idioci, którzy parkują na jezdni. Zajęli ponad szerokości swoimi złomami. Powinno się to wszystko w p🤬du na wysypisko odholować. Gdyby jechał wóz strażacki to możliwe że w ogóle by nie przejechał, niezależnie od obecności tej baby.
Zgłoś
Promek 2013-11-03, 18:23
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-03, 18:24
Zgłoś
tranzystor 2013-11-03, 18:31
wiktor4024 napisał/a:

...
Mam nadzieje, że zespół nie jechał np. do dziecka...

A jaka to różnica, do kogo jechał. Zapewne do kogoś potrzebującego i jedynie trzeba mieć nadzieje, że nie do jakiegoś cygana, czy innego śmiecia na odwszawianie.
Zgłoś
.Piotrek 2013-11-03, 18:45
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-03, 19:00 2
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem