👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dla wstawiającego piwo a dla kamerzysty skrzynka piwa za nagrywanie do końca akcji
Żeby zawsze byli tacy kamerzyści....

ja bym te dzieci tam wsadzil i zabral aligatora do szkoly niech opowie
Pralko-zmywarka zobaczyła co to znaczy dać na wirowanie hehe. Miejsce kobiet jest w kuchni.
Kamerzysta taki opanowany, że wezmę go żeby mi sprawę rozwodowa nakręcił

Piwo to dla klienta ,który dosiadł krokodyla i przeszedł przyśpieszony kurs dla zaawansowanych w ujarzmianiu zwierza..
i to jest materiał emocjonujący brawo -do końca nie wiadomo czy odgryzie palce, dłoń a może chapnie całą ręke do łokcia albo nawet przedramienia. No i finał z rodeo na krokodylu jako wisienka na torcie- też nie wiadomo było czy nie oswobodzi się i nie poszatkuje typa albo chapnie gdy typ będzie odskakiwał -brawo dramaturgia do końca i wielkie piwo
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie