Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Jak się internet na kalkulatorze odpala to później nawet gify się ścinają. U mnie tam nic nie muli. Wstawka ciekawa. A dla osób, które twierdzą, że obecny IE jest świetny i genialny (bo pewnie nie wiedzą nawet czym jest Firefox, że o Chrome czy Safari już nie wspomnę, no i jak to zainstalować przecie), to polecam lekturę na temat zabezpieczeń różnych przeglądarek (to najważniejsze bo IE pod tym względem wypada relatywnie baaardzo blado), ochrony prywatnych danych, masie ułatwień chociażby w interfejsie i darmowych wtyczek/rozszerzeń np do Firefoxa, poprawnym wyświetlaniu się stron. Polecam również poczytać jakiekolwiek testy oraz doświadczalnie sprawdzić prędkość wyświetlania się stron w różnych przeglądarkach, a dowiecie się czemu "dzieci, które kiedyś się nasłuchały, że IE jest zły" pomimo tego, że już dawno dorosły to nadal tak twierdzą i mają rację.
Hyhy, że IE jest genialne i najlepsze nie napisałem. Ale skończyły się czasy marnego IE, już nie odstaje tak bardzo od reszty. Ma sporo braków, ale dogania lepsze przeglądarki, tyle że stopniowo. A co do tego czego używam, to zamilcz, bo od dawna używałem Firefox, potem Chrome.

18 sekund piosenka 6 sekund strona lol. Chyba z 4 lata temu. Teraz 2 sec strona 4 sec piosenka
Ok strona ładuje mi się w szybko, co nie zmienia faktu, że mam pokaz slajdów na portalu przez tego gifa.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie