MauMauMaurycy napisał/a:
2 najgorsze gówna w epoce komputerów
1.Mac (...)
Co z Twoim było nie tak? Był "be" bo nie dało się pograć?
podpis użytkownika
"drodzy userzy, jeśli wasz humor jest tak krótki jak długość waszych penisów, szczerze ubolewam."Jacy moderatorzy tacy userzy.
Nie wiem jak z najnowszym IE, ale gdy tworzę aplikacje pod Firefoxa i IE 8, to z tym drugim mnie, k🤬a, krew zalewa i zdecydowanie nie jest to dobra przeglądarka. Nawet nie jest średnia. Przy innych kiepskich przeglądarkach obrazą byłoby nawet nazwać ją kiepską. Jest po prostu c🤬jowa w p🤬du.
VanHelsingPL napisał/a:
O ile w ogóle uda się to zainstalować, bo na Linuksach od dawien dawna IE słabo chodziJak ktoś ma stary komputer... to i tnie. IE10 jest szybszy niż inne przeglądarki i działa stabilniej niż opera.

IE to klasa sama w sobie, no wiecie, dla tych upośledzonych, odrzuconych, ubezwłasnowolnionych i przygłupich

podpis użytkownika
Dlaczego NS? Bo obecne rozwiązanie nie zapewnia odpowiedniego bezpieczeństwa rasowego.
fri.K napisał/a:
IE to klasa sama w sobie, no wiecie, dla tych upośledzonych, odrzuconych, ubezwłasnowolnionych i przygłupich
![]()
Ci co tak narzekają na IE, zapomnieli chyba, że gdyby nie on, to nie pobraliby innej przeglądarki.

Może ktoś zapodać tutuł piosenki w tym filmiku ? Z góry dzięki sadole

Firefox - otworzyłem 10 stron w sekundę.
Chrome - otworzyłem 15 stron w sekundę.
Internet Explorer - ................................................................................................. Włączyłem się.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Chrome - otworzyłem 15 stron w sekundę.
Internet Explorer - ................................................................................................. Włączyłem się.
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih

Cloline napisał/a:
Wysłany: 5 minut temu
Może ktoś zapodać tutuł piosenki w tym filmiku ? Z góry dzięki sadole![]()
Zkumeku napisał/a:
Wysłany: 3 minuty temu
Dla pytalskich nutka to Alex Clare - Too Close
Dokładnie z góry, poza tym jak mawiają- klołs enaf.

Internet explorer jest używany tylko i wyłącznie do pobrania innych przeglądarek.

dokładnie, niedawno przesiadłem się na IE9 i jest dużo lepsza od poprzednio używanego Chrome.
Google jest najleszpe.. firefox ma za duzo "dziur" w systemie
podpis użytkownika
Weź daj mi spokój.
fri.K napisał/a:
O ile w ogóle uda się to zainstalować, bo na Linuksach od dawien dawna IE słabo chodzi
![]()
IE to klasa sama w sobie, no wiecie, dla tych upośledzonych, odrzuconych, ubezwłasnowolnionych i przygłupich![]()
Bo IE jest pod windowsa a nie pod linuksa... linuks jako system to ścierwo. Jedynie o wiele lepszy jest jeśli chodzi o serwery.
Sprawdź jak działa IE10 na W8... a wtedy płacz.
I ktoś się pytał dlaczego używam opery. A no bo każdą przeglądarkę do czego innego mam