Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
think666 2012-10-06, 8:18 1
MauMauMaurycy napisał/a:

2 najgorsze gówna w epoce komputerów
1.Mac (...)

Co z Twoim było nie tak? Był "be" bo nie dało się pograć?

podpis użytkownika

"drodzy userzy, jeśli wasz humor jest tak krótki jak długość waszych penisów, szczerze ubolewam."
Jacy moderatorzy tacy userzy.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-10-06, 8:56
fanboje do ataku

tępe ciule
Zgłoś
byo18 2012-10-06, 9:51
Nie wiem jak z najnowszym IE, ale gdy tworzę aplikacje pod Firefoxa i IE 8, to z tym drugim mnie, k🤬a, krew zalewa i zdecydowanie nie jest to dobra przeglądarka. Nawet nie jest średnia. Przy innych kiepskich przeglądarkach obrazą byłoby nawet nazwać ją kiepską. Jest po prostu c🤬jowa w p🤬du.
Zgłoś
fri.K 2012-10-06, 10:19
VanHelsingPL napisał/a:

Jak ktoś ma stary komputer... to i tnie. IE10 jest szybszy niż inne przeglądarki i działa stabilniej niż opera.

O ile w ogóle uda się to zainstalować, bo na Linuksach od dawien dawna IE słabo chodzi
IE to klasa sama w sobie, no wiecie, dla tych upośledzonych, odrzuconych, ubezwłasnowolnionych i przygłupich

podpis użytkownika

Dlaczego NS? Bo obecne rozwiązanie nie zapewnia odpowiedniego bezpieczeństwa rasowego.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-10-06, 10:33
fri.K napisał/a:

IE to klasa sama w sobie, no wiecie, dla tych upośledzonych, odrzuconych, ubezwłasnowolnionych i przygłupich

Ci co tak narzekają na IE, zapomnieli chyba, że gdyby nie on, to nie pobraliby innej przeglądarki.

źródło
Zgłoś
Cloline 2012-10-06, 10:46 1
Może ktoś zapodać tutuł piosenki w tym filmiku ? Z góry dzięki sadole
Zgłoś
Zkumeku 2012-10-06, 10:49 2
Dla pytalskich nutka to Alex Clare - Too Close
Zgłoś
BongMan 2012-10-06, 10:51
Firefox - otworzyłem 10 stron w sekundę.
Chrome - otworzyłem 15 stron w sekundę.
Internet Explorer - ................................................................................................. Włączyłem się.

podpis użytkownika

Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi

Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
Konto usunięte 2012-10-06, 10:53
Cloline napisał/a:

Wysłany: 5 minut temu
Może ktoś zapodać tutuł piosenki w tym filmiku ? Z góry dzięki sadole

Zkumeku napisał/a:

Wysłany: 3 minuty temu
Dla pytalskich nutka to Alex Clare - Too Close

Dokładnie z góry, poza tym jak mawiają- klołs enaf.
Zgłoś
Tester 2012-10-06, 12:33
Internet explorer jest używany tylko i wyłącznie do pobrania innych przeglądarek.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-10-06, 12:38
dokładnie, niedawno przesiadłem się na IE9 i jest dużo lepsza od poprzednio używanego Chrome.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-10-06, 13:25
To taka alternatywa wget dla Windows
Zgłoś
mikEWrona 2012-10-06, 14:48
Google jest najleszpe.. firefox ma za duzo "dziur" w systemie

podpis użytkownika

Weź daj mi spokój.
Zgłoś
VanHelsing 2012-10-06, 19:17
fri.K napisał/a:

O ile w ogóle uda się to zainstalować, bo na Linuksach od dawien dawna IE słabo chodzi

Bo IE jest pod windowsa a nie pod linuksa... linuks jako system to ścierwo. Jedynie o wiele lepszy jest jeśli chodzi o serwery.
Sprawdź jak działa IE10 na W8... a wtedy płacz.

I ktoś się pytał dlaczego używam opery. A no bo każdą przeglądarkę do czego innego mam . Opera do pracowania na kilkunastu kartach i ogólnego przeglądu netu bo YT na niej przycina nieraz crash🤬je, chrome do zaawansowanych rzeczy jak GaiKai granie na przeglądarce itp. (czasami YT), waterfoxa (działa na silniku mozilli [kumpel mi polecił]) do YT i streamów.
Zgłoś