W odpowiedzi na niekończące się ilości hejterów
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-12-02, 16:07
konto usunięte
2012-12-02, 16:10
Ta zła opinia wzięła się od IE6(i wcześniejszych). Faktycznie kiedyś Explorer na tle innych przeglądarek wypadał dość blado.
Ale dzisiaj sytuacja jest zupełnie inna. Polecam Hejterom zaktualizowanie ich IE6 i sprawdzenia, że są głęboko w dupie z opinią, że Internet Explorer to przeglądarka tylko do ściągania innych przeglądarek.
Na dzień dzisiejszy wszystkie najpopularniejsze przeglądarki wyglądają bardzo podobnie, posiadają podobne funkcjonalności, podobny poziom bezpieczeństwa i najważniejszym czynnikiem przy ich wyborze jest gust.
jaranie sie internet explorerem to pedalstwo.
Admix napisał/a:
@amuahamad
Dla twojej informacji IE posiada najwięcej zabezpieczeń. Kiedyś owszem, zgodził bym się z tym, nie teraz.
Ma najwięcej zabezpieczeń bo jest dziurawe jak ser szwajcarski.
A przez to że tak połatane, to i wolne.
konto usunięte
2012-12-02, 16:30
Ciekawe ile microsoft wam płaci za to wychwalanie IE? Ta reklama kojarzy mi się z kampanią pro rządową Tuska.
konto usunięte
2012-12-02, 17:08
IE to było jest i będzie gówno które istnieje tylko po to aby pobierać inne przeglądarki, i taki tam żarcik:
Komputer ci się resetuje wyłącza, masz już dość niebieskiego koloru (dla gimbazy BSOD->google), albo dysk się w nim sam z siebie sformatował lub komputer wybuchł? Za pewne używasz win$hita, nie martw się to znaczy że twój jedyny słuszny system działa prawidłowo.
konto usunięte
2012-12-02, 17:18
Być może teraz się IE się poprawił, być może jest szybki, bezpieczny itd itp ale fakt faktem, że w ciągu tych wielu lat kiedy był najgorszym syfem na świecie sporo ludzi zdążyło się przyzwyczaić już do innych przeglądarek i teraz po prostu nie mają po co wracać do IE. Tak więc tu microsoft właśnie stracił, trzeba było się szybciej wziąć za poprawianie przeglądarki
konto usunięte
2012-12-02, 17:46
IE - widzę wszystkich i vice versa. Gówniana przeglądarka od zawsze na zawsze.
konto usunięte
2012-12-02, 18:52
Ja tam lubie opere, choć trzeba przyznaćże ostatnia wersja ma problemy z flashem i zdarza się że obciąża proca w 100%
konto usunięte
2012-12-02, 18:55
Dałem piwo za tę zajebistą piosenkę.
Mam taką samą klawiaturę !
ie sluzy do tego zeby sciagnac chrome albo firefoxa
konto usunięte
2012-12-02, 20:03
Gdyby nie firefox, to nie było by chrome, a IE dalej byłby w wersji 6.0
Największą wadą IE, jest to, że jest (była) ona częścią windowsa, przez co dziurawe IE = dziurawy explorer windows.
Ja mam 32bitowego Athlona 3200+ i Firefox mi nie muli, odpalam czasem nawet 30 lub więcej kart i ramu też nie brakuje. Może firefox 3.0 żarł ram, może nie był tak szybki jak dziś (bo wolny mi się nigdy nie wydawał). Dziś jest 30x szybszy, a do tego coś co mi się bardzo nie podobało (nowe wersje co 5 tygodni) okazało się sukcesem, bo mam wszystko bez rocznego opóźnienia, a to co ma mi działać (adblock, tab mix plus i parę innych) działa bez pytania.
konto usunięte
2012-12-02, 22:10