👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
23 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Według mnie czytanie komentarzy do filmu jest fajniejsze niż sam film. PS Wylizałbym jej sranie

rzygam jak widzę ten jej spuchnięty ryj, niech cipą zaświeci to może ktoś ją wyr🤬a

marna napisał/a:
cytując mistrza "gówno byście zrobili"![]()
Jeśli by przyjęła na cycki to bardzo chętnie

Hmmm... Jak na moje oko jej pracujące usta mogły y popracować troche przy roieniu loda. Taak poprawnie się nimi posługuje ;0
mare30ks napisał/a:
będę pierwszy: ale bym ją r🤬ał
![]()
Spokojnie spokojnie! Stań na końcu kolejki!

Chciałbym żeby tłumaczyła język polski siedząc na wibratorze. Lajkujcie żeby widz... a nie, tego....

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie