A taki obrazek widzieliście?

wywalił mi Mela Gibsona a miał być Robert Redford ...
Reduta Dobrego Imienia / Polish Anti-Defamation League
podpis użytkownika
¡Ándele! ¡Arriba! ¡Arriba! ¡Epa! ¡Epa! ¡Epa! YeehawReduta Dobrego Imienia / Polish Anti-Defamation League
Nie odgadł Dilberta, pokonałem sk🤬ysyna za 9-tym razem.
Edit: Ulmana z książki "Metro 2033" też nie odgadł (używałem opisu książkowego, a nie z gry)
Lebedev ze Stalkera CS też przeszedł.
Długi klocek z Tetrisa był w bazie, ale go nie odgadł.
Edit: Ulmana z książki "Metro 2033" też nie odgadł (używałem opisu książkowego, a nie z gry)
Lebedev ze Stalkera CS też przeszedł.
Długi klocek z Tetrisa był w bazie, ale go nie odgadł.

Myślałem o Philu Collinsie i za pierwszym razem wyskoczył peter Gabriel więc tak czy siak byłem zaskoczony
Piwo za fajną gre!

Kurde. Na prawde niezłe. Najpierw postacie z jakiś bajek - zgadł. Potem po kelei W. Churchill, Piłsudski, Lepper - zgadł. Jak to możliwe?
@Je3anyPrzystojny
przyznaj się o kim pomyślałeś
przyznaj się o kim pomyślałeś

podpis użytkownika
katana wa bushi no tamashi

Rozj🤬em go wokalistą Bad Religion. Ale dobry jest, znalazł nawet Jakuba Wędrowycza z książek Pilipiuka

Schwarzenegger, Ratsinger, Linda...skubaniec zgadł, ale raz się pomylił. Jak pomyślałem o Maxie Kolonko, to pokazał mi portret Cejrowskiego.

Ja pomyślałem o de l'Hospitalu a pokazał mi frajer Cauchiego.
Rincewinda mi zgadł sk🤬ysyn
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.

podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.