👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Nathaniel_Demerest napisał/a:
No co ty nie powiesz a ja chciałem napisać że ja to kręciłem i rozmawiałem z tym Ukraińcem. Miałbyć dopisek "materiał własny" a ty wszystko popsułeś!!111
Kiedy pisałem komentarz w temacie był tylko tytuł i nic nie znaczący film w twoim ojczystym języku którego ja i wieksza część tego portalu nie rozumie. Więc przestan się rzucać jakbym wyr🤬al ci matke i ładnie przepros, bo opis wrzuciles później.

NIE nada zasrańcu! Nie nada! W sumie nasrał i przyznał się ze jest zasrańcem, bo nic mu nie odpowiedział na to, a mógł sie postawić, ale wiadomo, mądry kolo przed monitorem w swoim domku..

Tak, napinacz i p🤬deczka w jednym dostał za swoje i pewnie popuścił w spodnie pry tej akcji z nożem. niestety w obecnej, że się tak wyrażę, sytuacji polityczno - militarnej na Ukrainie tak naprawdę nie do końca wiadomo jaki był powód napinki typa i kim jest ten wojskowy.
Jeszcze ktoś uważa ,że Rosjanie i powstańcy w Donbasie to w większości ludzie bez honoru?

Wróci do domu, zainstaluje TORa, zmieni nick i mu nawtyka jeszcze bardziej. Tacy się nie zmieniają.

Administratorze Donaldzie Tusku. Cześć mój drogi Jak tam? Z Sopotu zamierzasz się wynosić? Jeśli tak, to się nie śpiesz. Przyjdę do ciebie z wielkim nożem. Żyję obok, także to tylko moment, lepiej wybiorę. Pozdrów krewnych.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie