Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
panchamityle 2014-11-02, 1:33 2
@up
Jeszcze lepsze jest to, ze jak już próbują obezwładnić to tego nie potrafią Pies, który służy mniej niż 3 lata to idiota z przerośniętym ego, który sra wyżej niż dupę ma
Zgłoś
doskok 2014-11-02, 1:38 2
Leet

Tak jak piszesz. Najlepsze roszczenia o starych psów w mundurze. Ludzie, macie taką policję na jaką zasługujecie. Taką jakiej chcieliście. Przecież wy nie chcecie silnej policji. Policje obdartą ze wszystkiego. Policja jest po to by wypełniać statystyki, by ich szefowie i minister mieli się czym chwalić przed guru i zgarniać szmal. A statystyki to nie tylko robienie czegoś duuużo, ale też i nie robienie tego czego już jest za dużo, np pobić- nie przyjmowanie zgłoszeń, nie łapanie sprawców. Robią to co na daną chwilę jest potrzebne w statystykach. A marzenia o starych glinach...starych już nie ma. Zgodzę się że ten system jest chory, stosunek do człowieka w tym kraju też, ale i ludzie tutaj są chorzy. Polak Polakowi wilkiem. Tu człowiek się nie liczy i dla instytucji, urzędów i urzędników i jeden dla drugiego. Taka zielona wyspa nad Wisłą. Wesołych Świąt.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-11-02, 1:39
Nie ma co oceniać, nie wiadomo za co go zatrzymali.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-11-02, 1:44 3
No to dlaczego się nie wylegitymował ?
Zgłoś
zerwikaptur 2014-11-02, 1:47 18
ten gość zgasił szluga na chodniku ,stojąc 10m od przystanku podeszły psy i odrazu że mandat itd więc gość przeprosił i zapytał gdzie miał to zrobić jak kosza nie ma nawet na przystanku więc zagasił butem
tłumaczenia nic nie dały i poprosili go o dokumenty facet miał tylko bilet miesięczny co psom sie wydało kłamstwem i zaczeli go obezwładniać .Wiem bo moja babcia cisneła na cmentarz a dokładnie to właśnie na tym przystanku czekała na trolejbus opowiadała to dziś mojej mamie a ja z niej troche brechte waliłem bo myślalem że babcia coś wyolbrzymia a tu prosze babcia nie klamała
Zgłoś
mlecz1323 2014-11-02, 1:47 3
tym razem się nie dziwie policji, koleś się nie chciał wylegitymować bo zgrywał kozaka, a co by było gdyby koleś był poszukiwany- to też trzeba wziąć pod uwagę.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-11-02, 2:04 1
Jarsen napisał/a:

Byłem na miejscu. Nie wiem za co go zatrzymali bo pojawiłem się w trakcie całej akcji, ale chwilę później przyjechała lodówa, fiat bravo i pogotowie. W 11 nie mogli sobie z nim poradzić. Stali i patrzyli jak ich koledzy próbują go wcisnąć do radiowozu. Koleś nie stawiał się nie wiadomo jak, a i tak nie dali sobie z nim rady....

To nie jest tak, że policja "nie może sobie z kimś dać rady" oni po prostu nie mogą (lub nie chcą przed kamerą) komuś naj🤬. Wiadomo, że drobny oklep i każdy się uspokoi, ale potem zrobi sobie gość obdukcje i można szukać nowej pracy. Niby mogą użyć siły, ale jest też kwestia jak by zareagował tłum gapiów jakby kogoś spałowali na ulicy. Szkoda, że u nas policja nie ma na wyposażeniu paralizatorów..
Zgłoś
RockyWood 2014-11-02, 2:08 1
"tak se" na pewno do niego nie podeszli i go nie zaczęli składać... miał coś na sumieniu albo np powiedział coś co nie spodobało się funkcjonariuszom - a to już wystarczy.

podpis użytkownika

Rock.
Zgłoś
ChomikAdrian 2014-11-02, 3:01 1
Bo k🤬a paralizatorów nie mają, oszczędzili by sobie czasu i nagrań.
Zgłoś
misiorysio 2014-11-02, 3:29 2
nie wiemy co się stało taka prawda, ale nikt k🤬a nie wspomniał że za kamerzystą jest KFC

life taste great

oj🤬bym grandera....
Zgłoś
Konto usunięte 2014-11-02, 8:58
Nie ważne kto to by był i tak jest winny, sadole wszyscy jesteśmy przestępcami.
Zgłoś
tranzystor 2014-11-02, 9:00
Bardzo dobrze zrobili. W cywilizowanych krajach, jak np Niemcy i Francja, jeszcze łatwiej od policji wp🤬l dostać. Wszyscy tam wiedzą, że żeby był porządek, to ktoś musi rządzić. Nie wierzę, że ci na filmnie bez powodu gościa chcieli skuć. Pewnie cwaniakowanie było. Powinni jeszcze tą przykozaczoną, spasłą k🤬ę z ADHD rzucić na glebę, żeby wiedziała, że nie w każdej sytuacji ma otwierać mordę.
Zgłoś
rav4ever 2014-11-02, 9:01
Przypadkiem ktoś stawia opór policji, przypadkiem w nocy i dziwnym trafem ktoś obok nagrywa brutalność policji. To samo było z morderczymi strażnikami wiejskimi ostatnio.
Zgłoś
thqpo 2014-11-02, 9:11 5
Nie chciał się wylegitymować - miał coś do ukrycia. Stawiał opór - pała, gaz i na glebe. Proste! A tej pindzie za utrudnianie czynności to się jakiś mandat by należał...
Zgłoś
WszystkieNickiZajęte 2014-11-02, 9:19
ale wk🤬ia taka wyjąca samica i to dogadywanie zostaw go eejjjj
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie