Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
garota 2014-11-02, 11:16 1
Dodam jeszcze że każdy debil piszący "za nic by nie bili" itd. to w dupie był i gówno widział. Milicja obywatelska też za nic nie biła co? Kibole też za nic się nie biją przecież, ale jednak k🤬a się biją. Jakakolwiek nie sprowokowana przemoc powinna być uznawana za zachowanie patologiczne. W Stanach to strzelają już za byle gw🤬towny ruch podczas kontroli policyjnej. Oni mają szkolenia jak zachowywać się przy zatrzymaniu bądź kontroli. Nam też powinni takie robić bo k🤬a mać skąd mam wiedzieć czy mogę się akurat podrapać po dupie? I za to mam ginąć? Godzicie się na takie sytuacje? To jesteście przegrani po prostu, j🤬e marionetki w rękach systemu. Ja chcę wyjść czasem przed dom bez komórki, dokumentów, palić sobie szluga i lolka siedząc z piwem na ławce bo akurat świeci słonko. Jak dla was to dużo to k🤬a mać jaki ten świat jest smutny i żałosny.
Zgłoś
woofer51 2014-11-02, 11:37
I jak zwykle w tego typu sytuacjach stoi stado sfrustrowanych "obywateli" których stać na odważne : " Ej co robisz człowieku". Jestem za przywróceniem Milicji do łask. Nie byłoby na ulicach gówniarzerii której na wszystko wolno.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-11-02, 11:40 3
ja sie zapytowywuje!!!!! gdzie był wtedy batman!!!!!
Zgłoś
Konto usunięte 2014-11-02, 11:42
Hahah dobra akcja, wracałem wtedy z miasta i stałem przez cały czas za nimi, w sumie to nic ciekawego, zwykłe nieudolne obezwładnienie nieposłusznego obywatela przez 2 młodych psiaków, i jego śmieszna laska która dzwoni psom po kolegów Dalsza akcja wygląda tak że przyjeżdża lodówa pomagajągo obezwładnić, młodego dusi gaz na tylnym siedzeniu(dopiero zaczyna działać),a laska nap🤬la na pałki które ją odsówają od całego zdarzenia, po czym pakują się i jadą a ja idę w swoją stronę Przynajmniej chwile się pośmiałem
Zgłoś
Black Snake 2014-11-02, 12:01 2
K🤬a tępą szmatę też gazem i do radiowozu za utrudnianie działań policji... Za niewinność go nie zgarnęli

podpis użytkownika

"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
Zgłoś
Konto usunięte 2014-11-02, 12:11 2
K🤬a kocham takie filmy... Zaczęli kręcić od momentu jak policja zaczęła interwencję, a wcześniej do c🤬ja pana nie ma nic o tym co ten palant nawywijał. I w ten oto piękny sposób jest pokazywana nasza polska policja, że niby zatrzymują, pałują i psikają gazem za nic... P🤬lone cebulactwo.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-11-02, 12:36 2
Za łagodna - źle. Zbyt brutalna - źle. Do k🤬y nędzy. Co z wami ?
Zgłoś
Konto usunięte 2014-11-02, 13:07 1
garota napisał/a:

Patrzcie ile k🤬a psów na sadisticu jest. Jak gość nic nie zrobił tylko nie pokazał dokumentów to powinniście mu pomóc. Cz🤬chy, araby i ruscy walczą za swoich a co jest z nami? Polak dla Polaka wilkiem. A wam wszystkie k🤬y policyjne c🤬j w mordę. Cieszcie się że jesteście psami bo w innym wypadku c🤬ja byście mogli.

Gość rzucił peta na ziemie i za to jest mandat, nie miał/nie chciał pokazać dokumentów to policjanci zawożą go na komendę gdzie potwierdzają jego tożsamość wypisują mandat i puszczają do domu. Jak ma jakieś opory to niech zacznie przy sobie nosić dokumenty lub jeszcze lepiej - niech pety wyrzuca do śmietnika bo k🤬a durne tłumaczenie, że w środku miasta nie było śmietnika jest niepoważne.
Twoim zdaniem interwencja miała wyglądać jak? Gość ma dostać mandat, mówi "dokumentów nie mam" a policjant wzrusza ramionami i idzie dalej?
Zgłoś
Konto usunięte 2014-11-02, 13:29
nurgle napisał/a:

i dobrze zrobili:D w stanach dostał by paralizatorem i by nikt nie płakał nad losem debila, który nie potrafi się wylegitymować...

W stanach to, w stanach tamto. Jak sam piszesz, stany, to stany. Każdy stan ma inne prawo. Podaj w którym stanie dostał by paralizatorem? Byłeś tam kiedyś w ogóle, czy z filmów o "policyjnych zagadkach" wnioskujesz jak jest w stanach?
Zgłoś
Bejker 2014-11-02, 13:39
Wk🤬iają mnie już takię filmy powinni od razu strzelać do podejrzanych tak by zabić
Zgłoś
Konto usunięte 2014-11-02, 15:18 1
Kod:
Do zdarzenia doszło w sobotę po godz. 21. Zdaniem policji zamieszczony w sieci film jest tylko fragmentem całego zajścia, do którego doszło w Śródmieściu.

– Policjanci zauważyli dwie osoby przechodzące przez jezdnię na ul. Lipowej na czerwonym świetle – mówi st. sierż. Kamil Gołębiowski z zespołu prasowego KWP w Lublinie. Prowadzona była akcja "Znicz”. Policjanci zwracali dużą uwagę na wykroczenia w ruchu drogowym. Osoby te – kobieta i mężczyzna zostały poproszone o wylegitymowanie się. Odmówiły. Powiedziały, że nie mają zamiaru podawać swoich danych osobowych.

Zdaniem przedstawiciela lubelskiej policji zostali przez funkcjonariuszy pouczeni, że jest to ich obowiązek.

– W tym czasie mężczyzna zaczął stawiać najpierw bierny a później czynny opór – kontynuuje st. sierż. Gołębiowski. – Odpychał policjantów. Wyzywał ich. Chciał uderzyć z tzw. główki. Funkcjonariusze nie mieli innego wyjścia jak tylko go zatrzymać.

Zdaniem policji mężczyzna został obezwładniony bo stawiał opór. – Policjanci byli zmuszeni użyć wobec niego siły fizycznej i gazu łzawiącego – dodaje st. sierż. Gołębiowski.

W efekcie mężczyzna został zatrzymany. Na komisariacie nie zgodził się na badanie alkomatem. W szpitalu została pobrana od niego krew do badań. Trafił do policyjnego aresztu.

– Mężczyzna będzie odpowiadać za znieważanie policjantów – zapowiada przedstawiciel KWP w Lublinie.

Policja nie wyklucza, że także inne osoby usłyszą podobne zarzuty.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-11-02, 16:15
Jarsen napisał/a:

Byłem na miejscu. Nie wiem za co go zatrzymali bo pojawiłem się w trakcie całej akcji, ale chwilę później przyjechała lodówa, fiat bravo i pogotowie. W 11 nie mogli sobie z nim poradzić. Stali i patrzyli jak ich koledzy próbują go wcisnąć do radiowozu. Koleś nie stawiał się nie wiadomo jak, a i tak nie dali sobie z nim rady....

A czyli stawiał opór? Zatrzymanie jak najbardziej zasadne. Potem chodzą tacy prowokatorzy jak obecna Pani na filmie i mówi Policji o przekroczeniu uprawnień. Nie legitymujesz się? To do radiowozu, ustalimy Twoją tożsamość. To nie jest tak, że nie wylegitymujesz się, bo nie masz dokumentu albo nie chcesz i Policja nie prawa Ci nic zrobić. A do tych wszystkich co głupoty wypisują o tym jak to Policja jest bezradna i we trzech nie są w stanie sobie poradzić z jedną osobą, to po prostu pojęcia nie macie jakie mają uprawnienia. Policjant, który przy interwencji spowoduje jakieś obrażenia ciała osobie zatrzymanej ma się przed kim spowiadać. Ta względna bezradność wynika z regulacji. Mówcie co chcecie, ale gdyby dało się Policji większe uprawnienia i możliwość użycia paralizatora w takiej sytuacji, to mniej po mieście chodziłoby tych pseudo cwaniaczków szczekających na lewo i prawo. U nas w kraju jest taka mentalność, że Policji się nie szanuje. Szybciej się to zmieni, szybciej będzie mniej przestępców.
Zgłoś
bowmanek 2014-11-02, 16:31
Policjanci powinni mieć paralizatory. Szybki, łatwy, przyjemny i skuteczny sposób na obezwładnienie krewkiego obywatela.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-11-02, 17:37
Jeżeli nie można się wylegitymować należy złożyć oświadczenie z swoim adresem i danymi osobowymi (imię ojca i matki również) i policja nie powinna robić problemów. Takie jest prawo a ono jest dla wszystkich fakt że sprawniej powinni zakuć tego frajera.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-11-02, 17:55
garota napisał/a:

Patrzcie ile k🤬a psów na sadisticu jest. Jak gość nic nie zrobił tylko nie pokazał dokumentów to powinniście mu pomóc.

Masz zasrany obowiązek dać się wylegitymować, pokazać dokument (jeśli posiadasz go przy sobie) i podać prawidłowe dane. A do tego wykonywać polecenia f-szy.

Biesiu1z3 napisał/a:

Jeżeli nie można się wylegitymować należy złożyć oświadczenie z swoim adresem i danymi osobowymi (imię ojca i matki również) i policja nie powinna robić problemów.

Oświadczenie jest gówno warte - musi ktoś potwierdzić dane osoby i dane osoby potwierdzającej też musza być potwierdzone.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie