Wczoraj Admin usunął mój komentarz z pod filmiku jak robią „eksmisje bezdomnym” koles kopie po twarzy bezdomnego człowieka z namiotu, mój komentarz brzmiał „Przesada” a dziś patrzę na @ ze admin usunął komentarz bo „niestosowny” (?!?) to co jakbym napisał „dobrze k🤬ie” to wtedy byłby stosowny? Człowieku ty jesteś normalny?
W regulaminie było gdzieś napisane, że komentarz nie może się składać z jednego wyrazu (czy jakoś tak), więc pewnie o to chodziło.
Wczoraj Admin usunął mój komentarz z pod filmiku jak robią „eksmisje bezdomnym” koles kopie po twarzy bezdomnego człowieka z namiotu, mój komentarz brzmiał „Przesada” a dziś patrzę na @ ze admin usunął komentarz bo „niestosowny” (?!?) to co jakbym napisał „dobrze k🤬ie” to wtedy byłby stosowny? Człowieku ty jesteś normalny?
Admini usuwają też komentarze, jak napiszesz tylko jedno słowo.
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf HitlerAdmini usuwają też komentarze, jak napiszesz tylko jedno słowo.
Co w jego przypadku, to go przerosło.
Ściemniasz coś. Skąd wiem? Bo ja usunęłam ten komentarz a w powodzie usunięcia miałeś podane: Jedno słowo w poście / nadmiar emotikonek. Pkt. 4.6. sadistic.pl/regulamin.htm
Nawet jeśli bym się pomyliła i coś źle kliknęła, to w pobliżu podanego przeze mnie powodu nie ma takich, które w swojej treści miałyby to, o czym piszesz.