Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Kici-Kici 2022-07-31, 11:36 1
Sztruks napisał/a:

Wczoraj Admin usunął mój komentarz z pod filmiku jak robią „eksmisje bezdomnym” koles kopie po twarzy bezdomnego człowieka z namiotu, mój komentarz brzmiał „Przesada” a dziś patrzę na @ ze admin usunął komentarz bo „niestosowny” (?!?) to co jakbym napisał „dobrze k🤬ie” to wtedy byłby stosowny? Człowieku ty jesteś normalny?

W regulaminie było gdzieś napisane, że komentarz nie może się składać z jednego wyrazu (czy jakoś tak), więc pewnie o to chodziło.
Zgłoś
radek225 2022-07-31, 13:01 1
Sztruks napisał/a:

Wczoraj Admin usunął mój komentarz z pod filmiku jak robią „eksmisje bezdomnym” koles kopie po twarzy bezdomnego człowieka z namiotu, mój komentarz brzmiał „Przesada” a dziś patrzę na @ ze admin usunął komentarz bo „niestosowny” (?!?) to co jakbym napisał „dobrze k🤬ie” to wtedy byłby stosowny? Człowieku ty jesteś normalny?

Admini usuwają też komentarze, jak napiszesz tylko jedno słowo.

podpis użytkownika

"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
Zgłoś
Jacek86s 2022-07-31, 13:56 1
radek225 napisał/a:

Admini usuwają też komentarze, jak napiszesz tylko jedno słowo.

Co w jego przypadku, to go przerosło.
Zgłoś
Sayoko 2022-07-31, 13:59
Gdyby nie napis Florida pomyslabym ze to w Polsce....4 chłopa nie potrafi suchara sprowadzić do parteru lol
Zgłoś
łopatolog 2022-07-31, 14:33
To już wiem od kogo uczą się nasi policjanci
Zgłoś
WQuty 2022-07-31, 18:29 2
Zobaczcie do czego doprowadza to p🤬lone lewactwo, brudasa nie mogą skopać w 5 bo zaraz będzie drugi niger bez tlenu.
Zgłoś
~Beny 2022-07-31, 19:49
Sztruks napisał/a:

Ściemniasz coś. Skąd wiem? Bo ja usunęłam ten komentarz a w powodzie usunięcia miałeś podane: Jedno słowo w poście / nadmiar emotikonek. Pkt. 4.6. sadistic.pl/regulamin.htm
Nawet jeśli bym się pomyliła i coś źle kliknęła, to w pobliżu podanego przeze mnie powodu nie ma takich, które w swojej treści miałyby to, o czym piszesz.

podpis użytkownika

Spooky action at a distance

youtube.com/watch?v=TUGZnd0LrQo
Zgłoś
szejset66 2022-07-31, 20:45
Pewnie wam trudno będzie uwierzyć ale powinien kierownicę skręcić w stronę tego samochodu żeby go wyminąć.
Zgłoś
wSAD 2022-08-01, 0:18
Bagieta by powiedział że wzorcowa akcja. Może służyć za materiał edukacyjny dla przyszłych stróżów prawa.
Zgłoś