Deweloper zapomniał dopisać, że istnieje możliwość adaptacji na tor do kręgli, minigolfa, a zimą curlingu.

podpis użytkownika
==============================================Swoją drogą czytałem ostatnio że sporo osób właśnie z UK, DE czy FR kupuje mieszkania w polsce pod wynajem. Są firmy, które ogarniają wynajem a zagraniczniak tylko zbiera hajs. Druga sprawa to osoby, które mają już mieszkanie czy dom a biorą kredyt na kolejne aby zarabiało na kredyt plus nawiązka. Dlatego rynek się kręci i kręcić będzie. Stąd też kurewsko wysokie ceny za wynajem(większe niż chociażby rata kredytu). Ale tu masz rację to jebnie w momencie jak się trochę gospodarka sk🤬i, ceny za wynajem mieszkań (które są na kredyt np.) pójdą w dół i wzrost wynagrodzeń zahamuje. Będzie wysyp mieszkań na sprzedaż po kosztach aby tylko kredyt spłacić. I chyba wtedy będzie dobry czas na kupno mieszkania
podpis użytkownika
znowu wróciłem na sadolateż tak myślałem ale od 20 lat idą tylko w górę, razem z cenami wynajmu, i nie liczyłbym na cuda że nagle "pyk" i ceny polecą w dół....... bardziej bym się bał tego że pensje nie będą szły do góry wraz z cenami mieszkań a banki nadal będa nas okradać kredytami gdzie spłacasz 2x tyle co wziąłeś
idealne na jakieś biuro albo gabinet dentystyczny. WC jest, poczekalnia jest...
podpis użytkownika
po chicago biegam nago