Oto gotowe mieszkanie do sprzedaży w Poznaniu. Jakby ktoś był chętny, to polecam. Cena okazyjna. Jedyne 405 000zł.
Deweloper zapomniał dopisać, że istnieje możliwość adaptacji na tor do kręgli, minigolfa, a zimą curlingu.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie tylko w Poznaniu takie kwiatki są. Cwaniaki sprzedają kawalerki z długimi korytarzami jako 40-50m. Jelenie się znajdą.
Rybaki to jest najlepsza ulica w poznaniu niczym gównem i szczynami plynaca ... tam jest wiecej min przeciw piechotnych niz ustawa przewiduje ... najbardziej patologiczna ulica jaka jest w poznaniu ...
Jeżeli tam jest conajmniej 10 metrów tego korytarza to ja bym sobie tam zrobił tor do strzelania sportowego.
akurat 10 metrów wystarczy.
konto usunięte
2020-02-17, 14:02
konto usunięte
2020-02-17, 16:08
dumad napisał/a:
idealne na jakieś biuro albo gabinet dentystyczny. WC jest, poczekalnia jest...
co to studio flat londyn?
8.300 za metr kwadratowy , to za 15.000 za metr to na warszawskim śródmieściu i to do wyboru do koloru i to od normalnego dewelopera a nie od firmy krzak która
po sprzedaży rozpłynie się jak kamfora i gwarancja szlak trafi.
Niedaleko mnie wynajmują mieszkania o pow. 13m2 . Dla zainteresowanych: zielony żółwik (Wejherowo)