📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:23

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A potem płacz, że "nie ma w tym kraju pracy dla ludzi z moim wykształceniem"
Albo raczej "немає роботи для людей з моєю освітою в цій країні"
Albo raczej "немає роботи для людей з моєю освітою в цій країні"

Niestety z roku na rok jest coraz gorzej. Najpierw byli po "maturze giertycha", potem ci co kończyli edukacje na gimnazjum, teraz czeka nas powrót do niepismiennych chłopów pańszczyźnianych.

Wielkie zdziwienie, że człowiek pracujący na budowie ma problemy z myśleniem. Po co ktoś to nagyrwał? Żeby się poczuć lepiej, że jest mądrzejszy?
bakus1233 napisał/a:
Wielkie zdziwienie, że człowiek pracujący na budowie ma problemy z myśleniem. Po co ktoś to nagyrwał? Żeby się poczuć lepiej, że jest mądrzejszy?
Pracujący na budowie to nie koniecznie idioci. Może nie mają wykształcenia wyższego, ale potrafią mysleć (wbić gwoździa, wkręcic śrubę, uzywac podstawowych narzędzi). Ten osobnik ma problemy z opanowanie pręta, liny i stalowego ucha.
...mimo wszystko wciąż lepszy niż ahmed abullah który przypłynął na pontonie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie