Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
konrad_w 2024-08-28, 11:26 1
A cioty pierwsze co telefon i nagrać… podejdź bule wyp🤬ol i się moment naucza
Zgłoś
turor 2024-08-28, 11:28 4
bananowyNihilista napisał/a:

Podobno Kaczyński mówił, że jesteś idiotą skończonym , którego własna matka nie szanuje i opluwa, bo jesteś aż takim zj🤬ym debilem, że własny ojciec r🤬a Cię w dupę bo lubisz w papę... PODOBNO!!!! Właśnie tak działa podobno.

Podobno tankujesz po 5.19

Wywiązałem się z 7 obietnic a ci idioci jeszcze mnie bronią
- D Tusk
Zgłoś
WesołyKutas 2024-08-28, 12:06 1
Kogucik_Bałamucik napisał/a:

oj widać że tatko,dziadzia i ich koledzy musieli ci wchodzić do wanny od maleńkości żeś taki p🤬lnięty

Nagminnie mnie j🤬i, aż iskrzyło między nami :**
Zgłoś
x................9 2024-08-28, 12:38 1
Samiec szuka samicy prezentując swoje walory. Powszechna praktyka w świecie zwierząt.
Zgłoś
żmij 2024-08-28, 12:57

pierwsze allahuakbarowanie na ulicach

Łapaj. Sprzed ok. 11 lat. Miejsce akcji- Warszawa, ul. Alzacka, Saska Kępa.

warszawa.wyborcza.pl/warszawa/5,95080,14524007.html

podpis użytkownika

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
Xevik20 2024-08-28, 12:59 1
Bul_od_bytu napisał/a:

Normalne zachowanie zwierzęcia, które znaczy swój teren

Zgadzam się i nic nie mam do zwierząt, ale to zwierzę chodzi bez opieki. Bez smyczy i kagańca powinno siedzieć w piwnicy swojego pana.
Zgłoś
BrianGriffin 2024-08-28, 14:05
turor napisał/a:

Podobno Tusk mówił ,że podejmie stanowcze środki przeciwdziałania w celu zakazania publikowania takich nagrań

podobno wali ci z mordy pisowską propagandą

podpis użytkownika

Antynatalizm - szanuję.
Zgłoś
ibrahim 2024-08-28, 14:49 1

Tak się zastanawiam, jak zachowają się ludziska w PL w takiej sytuacji? Siedzisz sobie pijesz kawkę/piwko czy co tam chcesz, jesz obiad z rodziną i taki małpiszon Ci wychodzi... no co zrobisz? Zajebiesz w palnik? No to rasista, sadysta i jeszcze bandyta co ludzi bije... op🤬lisz? Nawet małpa nie zrozumie, a jeszcze się z łapami rzuci i z zaszczanym typem będziesz musiał się tarzać w tych szczynach... zadzwonisz po psy? zanim przyjadą, zanim zareagują, zanim się wybudzą gdzieś z drzemki za garażem to małpiszon pięć razy sobie pójdzie.... nic nie zrobisz? To nagrają filmik o pokażą, że Polacowie takie same pedały jak frajerzy żabojady i pozwalają małpom na głowę wchodzić.... K🤬a same złe opcje... miała być piękna kolacja, miły wieczór a tu troglodyta szcza Ci przed nosem.
Wydaje mi się, że najlepsza opcja to strzelać do nich k🤬ów na granicy jak tylko nielegalnie próbują się dostać a tych, którzy się dostają od razu eksportować z pogw🤬ceniem wszelkich praw i konwencji... bo przecież to nie powinno mieć u nas żadnych praw, to powinno być traktowane humanitarnie i to powinno być wyp🤬alane przez płot od razu przy granicy lub wywożone bydlęcymi kontenerami gdzieś do jakiegoś zadupia za górami za lasami gdzie są dookoła tacy małpiszoni jak ten tutaj z obrazka.
Na razie se żartujemy bo u nas tego dziadostwa dużo nie ma... ale jak zaczną się pierwsze obłapywania za dupy, pierwsze allahuakbarowanie na ulicach to lipa.

Ja jestem gotów zrobić więcej niż "coś", a wy "bananowi Nihiliści"....dalej będziecie gotowi nap🤬lać w klawiaturę .
Zgłoś
wojda4 2024-08-28, 15:37
Trenował po prostu skilla w miesice miłoscii
Zgłoś
Aligejtor 2024-08-28, 16:58
Jezu k🤬a, przestan mu ssac, niech ci nie bedzie tak dobrze z tym cz🤬chem, prosze cie przestan mu ssac, niee, chociaz udawaj ze on cie gwalci, niech ci nie bedzie tak dobrze z tym cz🤬chem
Zgłoś
donkapusta 2024-08-28, 20:05
Chwila, chwila, a gdzie właściciel?
Dlaczego właściciel nie posprząta po swoim pupilu?
Zgłoś
Juzwa 2024-08-28, 21:06 1
Takie przerzutki powinni zastosować na granicy, jak komuś się uda przeleźć nielegalnie na polską stronę.

podpis użytkownika

Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Zgłoś
PabloSkills 2024-08-28, 22:22 1
O szczam se ulice.
Oooo szczam se ulice.

Francuskie piosenki są takie seksowne.
Zgłoś
lebol1990 2024-08-29, 9:53
Pomyślał że nie ma jak u mamy w domu...
Zgłoś
Szary_Jeleń 2024-08-29, 18:49
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie