Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
pawelmt 2025-06-03, 21:53 1
diabeł?????
Zgłoś
espeoceka 2025-06-03, 22:46 1
Murzyński centaur....
Zgłoś
DeLux 2025-06-03, 23:27 1
Teraz proszę zgadnąć kim był tatuś kim mamusia
Zgłoś
Antebot 2025-06-03, 23:42 1
O k🤬a, czarownik voodoo🧐
Zgłoś
Wiewór 2025-06-04, 1:32 1
Argeusz napisał/a:

@
: I pis i po wydawali rok do roku praktycznie tyle samo wiz, więc przestań p🤬lić fanatyczko polityczna. Wszędzie się wjebiecie z tą polityką, rzygać się chce od tego.

Ty przestań bronić pis i p🤬lic. Dane są dostępne w euorstat. Pis zalał Europe brudasami. Nikt nie wpuścił tyle brudasów do UE co pis.

money.pl/gospodarka/polska-liderem-ue-jesli-chodzi-o-wydawanie-wiz-zos...

[ Dodano: 2025-06-04, 01:34 ]
Ale spokojnie. Wierzcie dalej w bajki pisu o tym jak to oni bronią Polskę. Karolek sutener was uratuje. Kisne jacy wy jesteście k🤬a głupi. Nie potraficie odsiac żadnego pisowskiego kłamstwa. Cała wiedza jest dostępna w internecie na wyciagniecie ręki ale po c🤬j sprawdzać jak można powtarzać w kółko kłamstwa które wam naj🤬i go pustych głów. Wpuściliscie gangstera do pałacu prezydenckiego bo nie potraficie weryfikować żadnych informacji.

[ Dodano 2025-06-04, 01:38 ]
Ps. Film to jest Ai j🤬i idioci. Tego też nie potraficie rozpoznać.

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
NEGANxLUCILLE 2025-06-04, 4:24
Ciekawe jak długo gw🤬cili tę kozę, zanim odpadła jej noga.
Zgłoś
BigLebovsky 2025-06-04, 7:56
JoSeed napisał/a:

Bądź już spokojny
Te 366 tyś wiz wydanych przez jedyną słuszną i sprawiedliwą frakcję puszczamy w niepamięć, nowych nie będzie
Tera będziemy praktykować wschodnie znachorstwo oj pardon, wysoko rozwiniętą medycynę wschodnich sąsiadów 👍

Siriuz napisał/a:

W Twojej gminie już jest centrum integracji? Koalicjanci już wybudowali ich 5000 i brakuje im kierowców autokarów, żeby zwozili z Niemiec. Może się wkręć w robotę?

Argeusz napisał/a:

@
: I pis i po wydawali rok do roku praktycznie tyle samo wiz, więc przestań p🤬lić fanatyczko polityczna. Wszędzie się wjebiecie z tą polityką, rzygać się chce od tego.

Fajnie ci c🤬jów za kołnierz naj🤬i,ale ci się należało. Przesadziłaś z tefałenem.

podpis użytkownika

mam w dupie małe miasteczka
Zgłoś
Argeusz 2025-06-04, 9:16 4
Wiewór napisał/a:

Ty przestań bronić pis i p🤬lic. Dane są dostępne w euorstat. Pis zalał Europe brudasami. Nikt nie wpuścił tyle brudasów do UE co pis.
.

Ale co ty za gównolink mi w ogóle podesłałeś? Masz debilu i się udław biznes.pap.pl/wiadomosci/gospodarka/w-2024-r-wydano-3229-tys-zezwolen-...
Pis zalał europę brudasami xD Ty myślisz, że ja od wczoraj żyję i nie pamiętam co się działo w UK, Francji, Szwecji i tak dalej 10-15 lat temu? To też wina pisu ty błaźnie? Pis ich tam sprowadził?
Kto rządził w 2024? PiS? W 2024 r. wydano 322,9 tys. zezwoleń na pracę cudzoziemców - MRPiPS. A dodaj do tego jeszcze tych c🤬ków, których zaczęła przerzucać przez niemiecką granicę niemiecka policja po objęciu władzy przez koalicję. Ssiesz tą propagandę jedynego słusznego reżimu lepiej jak pisowiec.
Ja p🤬le XD Ty musisz być jakimś trollem bo takich debili nie ma.

podpis użytkownika

Całe życie w bólu i cierpieniu.
Zgłoś
JenkinsPerkins 2025-06-04, 9:22
To nie inżynier , toż to sam Diabeł !!
Zgłoś
Rob600 2025-06-04, 9:25
Widać kto r🤬ał jego matkę
Zgłoś
Wiewór 2025-06-04, 9:33 1
BigLebovsky napisał/a:

Fajnie ci c🤬jów za kołnierz naj🤬i,ale ci się należało. Przesadziłaś z tefałenem.

Tak tak budują miliony centrow dla uchodźców. U mnie w mieście też. Co prawda okazało się że to będzie hala magazynowa ale oj tam oj tam.
Srania dostaje jak słyszę to wasze p🤬lenie o tych centrach uchodźców. Każdy słyszał że budują ale nikt nie widział.

[ Dodano 2025-06-04, 09:34 ]
Argeusz napisał/a:

Ale co ty za gównolink mi w ogóle podesłałeś? Masz debilu i się udław
Pis zalał europę brudasami xD Ty myślisz, że ja od wczoraj żyję i nie pamiętam co się działo w UK, Francji, Szwecji i tak dalej 10-15 lat temu? To też wina pisu ty błaźnie? Pis ich tam sprowadził?
Kto rządził w 2024? PiS? W 2024 r. wydano 322,9 tys. zezwoleń na pracę cudzoziemców - MRPiPS. A dodaj do tego jeszcze tych c🤬ków, których zaczęła przerzucać przez niemiecką granicę niemiecka policja po objęciu władzy przez koalicję. Ssiesz tą propagandę jedynego słusznego reżimu lepiej jak pisowiec.
Ja p🤬le XD Ty musisz być jakimś trollem bo takich debili nie ma.

Idioto. Ciaoaki w UK sa nielegalni. Pis zalał Europe legalnym brudem. Tak jest z pisowcami że wy nie potraficie nawet czytać ze zrozumieniem.

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
JoSeed 2025-06-04, 10:05
BigLebovsky napisał/a:

Nie oglądam TV od 10 lat
Sądzisz, że żeby mieć określone poglądy muszę kogoś słuchać czy oglądać?
Nisko cenisz moją inteligencję...
Zgłoś
birddog102 2025-06-04, 10:22
O K🤬A, DIABEŁ!!!
Zgłoś
BigLebovsky 2025-06-04, 11:00 1
Wiewór napisał/a:

Tak tak budują miliony centrow dla uchodźców. U mnie w mieście też. Co prawda okazało się że to będzie hala magazynowa ale oj tam oj tam.
Srania dostaje jak słyszę to wasze p🤬lenie o tych centrach uchodźców. Każdy słyszał że budują ale nikt nie widział.
Idioto. Ciaoaki w UK sa nielegalni. Pis zalał Europe legalnym brudem. Tak jest z pisowcami że wy nie potraficie nawet czytać ze zrozumieniem.

Nie jestem pisowcem tęczowy rycerzu. Piszesz o czytaniu ze zrozumieniem -zatem wskaż mi proszę gdzie ja pisałem o budowaniu centrów dla uchodźców. Jeśli ci się to nie uda...to... jesteś zwykłym debilem. W znaczeniu medycznym

podpis użytkownika

mam w dupie małe miasteczka
Zgłoś
mazga50 2025-06-04, 16:22
Antychryst? Przepowiednia się sprawdza.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie