@radek225 pojedź do Rosji, poznaj normalnych ludzi, to się przekonasz czy są tacy źli jak ich opisujesz
![]()
Aha, i stracił by wtedy podstawy do takiego p🤬lenia w necie, które najwyraźniej zastępuje mu hobby

@radek225 pojedź do Rosji, poznaj normalnych ludzi, to się przekonasz czy są tacy źli jak ich opisujesz
![]()
Wszyscy nie są źli. Na pewno znajdziesz ruska, który nie jest alkoholikiem, który dobrze zarabia i chodzi do pracy, i nie mam tu na myśli oligarchów. Na pewno znajdziesz uczciwego, pracowitego cygana, Niemca szczerze żałującego holocaustu, ogarniętego Amerykanina, dla którego JuEsEj nie jest pępkiem świata, czy c🤬tego muzułmanina nie mającego beretu zrytego swoją religią. Są to wyjątki potwierdzające regułę niestety.
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf HitlerP🤬lnięty jesteś

Z ruskimi różnie bywało... a trochę ich znam i z racji wykonywanego zawodu (nie k🤬a nie jestem kierowcą tira)
sporo czasu z nimi spędzam.
Toteż : JEśli chodzi o rosjan naprawdę fajni ludzie (tacy zwykli) gościnni, ciepli, z poczuciem humoru - są "nami" sprzed 30 lat...mają niewiele, ale wszystkim się podzielą, umieją się bawić, im radość w duszy gra w tym nudnym i szarym jak p🤬da kraju (rosja..)
Za to ukraińcy...
łooooo k🤬a.....
ło jaaaa p🤬le......
Powiem tak... NIGDY nie odważyłem się zjeść czegokolwiek czego sam nie odpakowałem na tym k🤬a dzikim wschodzie.
JEsteśmy ich k🤬a wrogiem numer jeden (tak jak cała reszta sąsiadów tego plemienia)
To jest k🤬adopiero svołocz...
Jak mi k🤬a KABAN (bo tak ich nazywamy na podkarpaciu) przywiezie pizzę albo kebsa i się c🤬j odezwie... to "p🤬lę nie biorę"
Nie robie zakupów w sklepach gdzie pracuje ta svołocz..
Nie korzystam z przybytków gdzie pracuje ta svołocz...
Spędziłem w mordorze ponad półtora roku... (i ostatnio rzadziej ale jedenak też kilka razy w miesiącu u nich jestem)
Nie życzę nikomu kontaktu z żadnym k🤬a kabanem....
Wszyscy są fajni i mili.. po tej stronie granicy...
podpis użytkownika
==============================================

Widzę, że bezpieczeństwo i higiena pracy ponad wszystko. Jak ja tego sk🤬iałego języka NIENAWIDZĘ. Co byś po rusku nie powiedział, brzmisz jak nap🤬lony menel z dworca, który przykucnął sobie gdzieś w kącie i sączy litra, albo dyktę...
P🤬lisz, jak Antek Zośkę.
Nie uważałeś na historii, czy po prostu jesteś selektywny względem Rosji, bo jakiś Wołodia obraził na forum Twoją starą?
Ludzie Twojego formatu postrzegają w ten sam sposób Polaków - jako brudasów, złodziei, kombinatorów, bumelantów i chamów.
Jeździsz autobusem? Nie? To przejedź się w gorący letni poranek i poczuj aromat polskości, a nie będziesz się dop🤬lał do Słowian. O śmierdzących dresiarzach z Ukrainy i Wołyniu to ani słowa, bo "mieszają się z Polakami". Czyli co? Takie same flejtuchy z grzywkami ciętymi od linijki?
Najpierw wypierz swoje obsrane majty, zanim zaczniesz obgadywać cudze.
radek254 czy hui wie jak bol dupy to masz straszny jebac bolszewikow to jasne ale j🤬i banderowcy wcale nie sa lepsi a ty mi tu p🤬lisz ze sa podobni do nas w morde powinies dostac za takie slowa
Czytaj debilu ZE ZROZUMIENIEM:
Te kacapskie ryje poznam z kilometra. Ukraińca nie (nie poznam), bo w większości mieszają się oni w tłumie z Polakami, i podobni (WIZUALNIE) są do nas.
Nie chodziło mi, że mentalnie są to Polacy. Chodziło mi o FIZJONOMIĘ tłuku, który wybiórczo interpretuje to, co przeczyta.
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler

Czytaj debilu ZE ZROZUMIENIEM:
Te kacapskie ryje poznam z kilometra. Ukraińca nie (nie poznam), bo w większości mieszają się oni w tłumie z Polakami, i podobni (WIZUALNIE) są do nas.
Nie chodziło mi, że mentalnie są to Polacy. Chodziło mi o FIZJONOMIĘ tłuku, który wybiórczo interpretuje to, co przeczyta.
Z nie sposób się z tym nie zgodzić. Koleżkowie zza wschodniej granicy mają takie specyficzne ryje, że łatwo ich rozpoznać czy to na mieście, czy też nawet w telewizji jak coś leci - patrz ostatni mundial - przecież od razu było widać że grają ruscy. Na wakacjach za granicą też od razu widać który kacap jest z Rosji bo to jest taka ichniejsza uroda. Co do Ukraińców to zauważyłem taką prawidłowość (a jest ich od c🤬ja u mnie w mieście) - jak przyjechał z rodziną to wygląda dobrze i wpisuje się tłum, ale typowe robole jak chodzą po dwóch czy trzech np na zakupy to tak się wyróżniają że z 400m dostrzegam, że to nie Polak.