👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

tylko użytkownicy apple mogli uwierzyć iż to nie iluzja a raczej stopklatka

No nie wiem, miał podwinięte rękawy, może część: montaż, część iluzjonista

@up racja, da się zauważyć z tą słomką, najpier grzebie coś poza kamerą, potem trzyba rękę ciągle w jednej pozycji i wypuszcza rurkę z pod ręki ;D
za to to z mlekiem to nie mleko tylko na pewno jakieś chemiczne coś i znika po wylaniu z naczynia, a reszta trochę tego trochę tego
za to to z mlekiem to nie mleko tylko na pewno jakieś chemiczne coś i znika po wylaniu z naczynia, a reszta trochę tego trochę tego
Ciekawe ile ta drukarka zuzywa atramentu ze tak szybko mozna drukować screeny

farenc napisał/a:
Nie wiem czym się tu podniecać... 3x większy iPhone z którego nie zadzwonisz i nie wyślesz sms'a, a za jego cenę kupisz lepszy netbook z którym możesz zrobić znacznie więcej. W skrócie zabawka.
Dzwonisz i piszesz smsy netbookiem?

Ragnar napisał/a:
Dzwonisz i piszesz smsy netbookiem?![]()
Voice over IP, bramki Sms. Slyszales kiedys?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie