Posiadam IPhone 5 i nie narzekam (rodzice mi go nie kupili). Zapiedala jak zły przy 1gb ramu. Wasze Andki zesrały, by się przy 1gb ramu i cieły jak emo.
Woda święcona nie działa.
@AlKubal
Posiadam IPhone 5 i nie narzekam (rodzice mi go nie kupili). Zapiedala jak zły przy 1gb ramu. Wasze Andki zesrały, by się przy 1gb ramu i cieły jak emo.
Mam koreańskiego Samsunga cegłę S4 Zoom z 1,5GB RAM i kupy ani rys na nim nie widać. Próżno próbujesz się dowartościować

Fakt, jest to drogi sprzęt, za drogi, i ostatnio wypuszczone modele (czy to iphony czy laptopy) są coraz gorsze. Brakuje Jobsa.
I nie, nie mam iphona, ale po przygodzie z androidem na 2 telefonach, z przyjemnością używam teraz mobilnego Windowsa.
Android to syf.
Widzieliście kiedyś księdza w czasie deszczu? Zastanawiające prawda?
Przypadek

podpis użytkownika
"Morda nie szklanka, lecz zęby nie grzyby..."

Aha, to że wasz Android ma 18 rdzeni i 50gb ramu nie czyni w żadnym stopniu tego telefonu lepszym, Android to zwykłe gówno robione na pierdyliard urządzeń stąd tak c🤬jowo działa

PosameYaya. Kup se highenda z androidem i nie p🤬l. Używałeś najtańszych androidów to teraz beczysz, że to gówno. Ja z kolei nie trawię iOS. Do szybkości i responsywności nie mogę się doczepić to do wyglądu i personalizacji czegokolwiek jak najbardziej.
Nie kupie "se" w życiu Androida, miałem SGS3 w czasach kiedy wyszedł dopiero na rynek i po kilku miesiącach użytkowania zaczął mulić jak jakiś pseudo-smartfon z biedronki.
Miałem też kilka generacji Xperi Z i było bardzo podobnie

Mam S5 i dalej śmiga jak burza mimo blisko dwóch lat na rynku.
A ja mam 4 letniego iPhona 4s który dalej jest wspierany i aktualizowany w dodatku do płynności działania systemu nie mogę się przyczepić, później przyszedł czas na 5s który nadal działa jak po pierwszym włączeniu, a teraz przymierzam się do kupna 6s. Ah no i oczywiście zapracowałem sobie na to wszystko sam (to tak w razie chęci przyp🤬olenia się do byle czego byleby się tylko przyp🤬olić).
Nosz k🤬a żeby sobie launchera na swój wygodny nie można było zmienić?To taki system dla upośledzonych.
Najlepiej nasrać widżetami na 20 kolejnych pulpitów na każdym mieć osobną tapetę i cukierkowe ikonki jak jakaś 13latka.
Poza tym sam sobie odpowiedziałeś dlaczego Android to gówno, ten sam jest na telefon za 200zł jak i na ten za 2000zł różni się tylko nakładką na launcher od producenta + ewentualne pre-instalowane zamulające gówno od operatora. Nie mówię, że te telefony są złe, ale też gdyby producenci sami opracowali jakiś system to i urządzenia działałyby jak należy.
Najlepiej nasrać widżetami na 20 kolejnych pulpitów na każdym mieć osobną tapetę i cukierkowe ikonki jak jakaś 13latka.
Napisałem o launcherze, który jest najzwyczajniej niewygodny na iOS. S3 też mam i nigdy mi nie zamulił. Nie wiem co ty z tymi telefonami wyprawiasz. Xperie Z też miałem, ale to za delikatne dla mnie, zmuł też nie było. Wyczuwam fanboizm, wszystko co nie Apple to be.