iPhone to wynalazek szatana. Dowód? Polej to gówno obficie wodą święconą, a zaraz przestanie działać.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
@AlKubal
Posiadam IPhone 5 i nie narzekam (rodzice mi go nie kupili). Zapiedala jak zły przy 1gb ramu. Wasze Andki zesrały, by się przy 1gb ramu i cieły jak emo.
Posiadam IPhone 5 i nie narzekam (rodzice mi go nie kupili). Zapiedala jak zły przy 1gb ramu. Wasze Andki zesrały, by się przy 1gb ramu i cieły jak emo.
Mit obalony
Woda święcona nie działa.
Mam koreańskiego Samsunga cegłę S4 Zoom z 1,5GB RAM i kupy ani rys na nim nie widać. Próżno próbujesz się dowartościować
Woda święcona nie działa.
cookibmx napisał/a:
@AlKubal
Mam koreańskiego Samsunga cegłę S4 Zoom z 1,5GB RAM i kupy ani rys na nim nie widać. Próżno próbujesz się dowartościować
midnightc napisał/a:
Widzieliście kiedyś księdza w czasie deszczu? Zastanawiające prawda?
Przypadek
Wychodzi na to, że matka kiedyś paprotkę nad telewizorem wodą święconą podlewała. Jak przelała doniczkę to tylko się iskry posypały i buchnęło ogniem siarczystym. To pewnie przez TVN.
Podobno woda święcona działa tak na wszystkie urządzenia elektryczne.
PosameYaya napisał/a:
Najlepiej nasrać widżetami na 20 kolejnych pulpitów na każdym mieć osobną tapetę i cukierkowe ikonki jak jakaś 13latka.
Napisałem o launcherze, który jest najzwyczajniej niewygodny na iOS. S3 też mam i nigdy mi nie zamulił. Nie wiem co ty z tymi telefonami wyprawiasz. Xperie Z też miałem, ale to za delikatne dla mnie, zmuł też nie było. Wyczuwam fanboizm, wszystko co nie Apple to be.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie