Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:15
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
BambiPMT 2022-09-27, 17:40 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
jjzz26 2022-09-27, 17:43 5
tedwaha napisał/a:

lewacka zaraza to się od pedalstwa zaczyna, nie od wolności kobiet

I tu się mylisz. A kto głosuje na te wszystkie pedalskie partie socjaluchów?
Zgłoś
Ban1berg 2022-09-27, 18:13
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Siriuz 2022-09-27, 18:51 1
Całkiem jak w Europie jak z🤬by covidianie pouczali innych żeby nosili szmaty na twarzy
Zgłoś
kapelan_szturmowy 2022-09-27, 19:17 1
sothis napisał/a:

Modne się zrobiło to nie lubimy ruskich teraz.

ooo nie mój drogi, ja kacapów nie lubiałem od zawsze.
Zgłoś
donkapusta 2022-09-27, 20:05 3
Zgłoś
Kamiknf 2022-09-27, 20:41 3
Ja tam jestem za, niech cisną tych z🤬bow. Cały świat się z tego śmieje ze muszą chodzić w kominiarkach. Ma zakryć włosy bo go podniecają? Rzeczywiście spocił się jak pedofil w zabawkowym
Zgłoś
Wyjcio 2022-09-27, 21:04 1
Religia jest rakiem, trzeba się go pozbyć.
Liczy się nauka.
Zgłoś
rzwawiec 2022-09-27, 21:43
nowynick napisał/a:

Szanowne rodaczki. Wiecie, że prawo aborcyjne w Iranie jest znacznie mniej restrykcyjne niż w Polsce? Uczcie się od tych Iranek jak walczyć z zarazą starych bezdzietnych dziadów, którzy chcą dyktować Wam zasady moralności
PS i w Torze i w Biblii i w Koranie stoi, że płód jest natchniony przez Boga w 19 tygodniu ciąźy i przerwanie ciąży do tego czasu nie jest grzechem. To co Wam wmawia polski kler jest herezją....

to tylko po to żeby abortować dziewczynki.
Zgłoś
MalcolmX 2022-09-27, 22:12 1
Zgłoś
Kici-Kici 2022-09-27, 23:13
zasłużyła na srogą karę
Zgłoś
Makulata 2022-09-28, 1:29 1
tedwaha napisał/a:

przepraszam najmocniej piwo dałem przez przypadek
lewacka zaraza to się od pedalstwa zaczyna, nie od wolności kobiet

To k*biety dają wolność pedalskiej zarazie, więc tak, zaczyna się od wolności k*biet.
Zgłoś
Sigonek 2022-09-28, 8:41
Iran nie od dzisiaj jest głównym wrogiem USraela, nic dziwnego, że im tam CIA odpie*dała takie akcje. W 2010 r. nie udało się Amerykanom zainstalować tam "arabskiej wiosny", no to próbują piekłem kobiet... Jakie to wszytko jest żałośnie oczywiste.
Zgłoś
Wiewór 2022-09-28, 9:31 1
Zgłoś
sothis 2022-09-28, 12:08
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem