Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Irlandia ma dość gówna
~Velture • 2024-05-11, 8:53
Cytat:

Irlandia wybucha protestami w sprawie imigracji. Wszystko w ramach planu WEF 2030. Kiedy skończy się ta bzdura?

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2024-05-11, 12:35 5
seeed71 napisał/a:

Protestują przeciw czarnym a tak na prawdę pierwsi oberwą Polacy

Dokładnie tak będzie, bo Polaków jest tam dużo więcej i od zawsze byliśmy wrzodem na dupie dla irlandzkiej narodowej prawicy. Jeżdżę tam regularnie i bawi mnie jak polaczki z Irlandii jeszcze temu kibicują, bo im się wydaje, że jak przyjechali wcześniej to więcej im się należy i Irole ich nie ruszą. No to się zdziwią. Zapomnieli, jak jeszcze 15-20 lat temu takie same patusy biły Polaków?
Zgłoś
psotny_fiutek 2024-05-11, 12:45 2
TwójCzarnyPan napisał/a:

Dokładnie tak będzie, bo Polaków jest tam dużo więcej i od zawsze byliśmy wrzodem na dupie dla irlandzkiej narodowej prawicy. Jeżdżę tam regularnie i bawi mnie jak polaczki z Irlandii jeszcze temu kibicują, bo im się wydaje, że jak przyjechali wcześniej to więcej im się należy i Irole ich nie ruszą. No to się zdziwią. Zapomnieli, jak jeszcze 15-20 lat temu takie same patusy biły Polaków?

Jedynym wrzodem to jesteś ty !!!

Uświadom to sobie, a ''polaczki '' to tak do swojej matki i ojca możesz mówić, nie do Nas !

Ha tfu !

podpis użytkownika

Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.
Zgłoś
panar3 2024-05-11, 17:26
Ciekawe gdzie tam jest ichnia sprzedajna świnia zwana Piotr Duda?
Zgłoś
majeńka 2024-05-11, 17:37 1
psotny_fiutek napisał/a:

Jedynym wrzodem to jesteś ty !!!
Uświadom to sobie, a ''polaczki '' to tak do swojej matki i ojca możesz mówić, nie do Nas !
Ha tfu !

Czyli popierasz patusów tylko dlatego że urodzili się w tym samym kraju co ty?

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
silwerbalk 2024-05-11, 19:30
TwójCzarnyPan napisał/a:

Ja jestem za niech wracają i tyle każda nacja ma swoją ojczyznę i niech tam siedzi a nie k🤬a się rozpierzcha jak karaluchy po tym świecie .... Siedzę na dupie i buduje tą smutną ojczyznę jak wielu z was.... Wolę być u siebie niż gdzieś gdzie mnie nie chcą.... I uwaga nie jestem ich ... I nigdy nie będę ich...
Zgłoś
mazga50 2024-05-11, 21:47
Czyżby Irexit się szykował?
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2024-05-12, 1:03 1
silwerbalk napisał/a:

Ja jestem za niech wracają i tyle każda nacja ma swoją ojczyznę i niech tam siedzi a nie k🤬a się rozpierzcha jak karaluchy po tym świecie .... Siedzę na dupie i buduje tą smutną ojczyznę jak wielu z was.... Wolę być u siebie niż gdzieś gdzie mnie nie chcą.... I uwaga nie jestem ich ... I nigdy nie będę ich...

Akurat Irlandczycy to najbardziej rozj🤬a po świecie nacja, więc takie protesty u nich to szczyt hipokryzji. Za granicą jest ich więcej niż w kraju. A ci co protestują, to największe życiowe p🤬dy, co się boją, że rząd pozabiera im socjal żeby rozdać imigrantom. Zastanawia mnie, kto ich tak podpuszcza, bo normalnie ta warstwa społeczna nie potrafi się organizować.
Zgłoś
S................r 2024-05-12, 10:29 3
Wrzucam obiecane wcześniej fotki

pierwsza to obóz
jeszcze w czasie budowy (zdjęcie podp🤬lone z netu) drugie zdjęcie, to już autorska fotografia apartamentu ustawionego przez protestujących.

Zgłoś
Ppoolicjjaaa 2024-05-12, 16:20 1
wór napisał/a:

A myślisz, że do innych krajów to jadą pracować? XD

na zachodzie zapomogi dostana więcej niż w PL więc bez pracy w PL raczej się nie utrzyma.....i nie myl tego z karynami i sebixami co mają u nas po 800+ i jeszcze inne tego typu zapomogi !
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2024-05-12, 21:10
SupremeLeader napisał/a:

Wrzucam obiecane wcześniej fotki
pierwsza to obóz
jeszcze w czasie budowy (zdjęcie podp🤬lone z netu) drugie zdjęcie, to już autorska fotografia apartamentu ustawionego przez protestujących.

Trzeba mieć nieźle naj🤬e w głowie, żeby warować jak jakiś szczur w namiocie skleconym z gówna w środku jakiegoś zadupia. Poziom sekty Sakiewicza albo Ojca Dyrektora.
Zgłoś
majeńka 2024-05-12, 21:59
Ppoolicjjaaa napisał/a:

na zachodzie zapomogi dostana więcej niż w PL więc bez pracy w PL raczej się nie utrzyma.....i nie myl tego z karynami i sebixami co mają u nas po 800+ i jeszcze inne tego typu zapomogi !

W PL zasiłek dla bezrobotnych to zupełne grosze, dawane przez krótki czas. Ci co z zasiłków żyją to albo 800+ albo lewe renty "chorobowe" (całe wsie mają takie pozałatwiane).

W Dojczlandzie zaś wieczni bezrobotni żyją sobie całkiem nieźle.

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
Hedonistyczny 2024-05-12, 22:30
Więc tak, że ten...
1488
Zgłoś
frytburger.z.paprykarzem 2024-05-13, 15:15 1
Manolito666 napisał/a:

Ciemność! Widzę ciemność. Ciemność widzę...

Do 2014 roku Izrael przyjął dziesiątki tysięcy imigrantów z Afryki. Łatwo znaleźć informacje o tym przez choćby pryzmat tego że właśnie w tym roku demonstrowało tam 30 tys. z nich. Dalej: tam ludność jedynie w 75% stanowią Żydzi. Do tego przyjęli również sporo uchodźców z Ukrainy itd.
Przestań zwyczajnie ćpać treści z ruskich czy tam konfederackich źródeł i poczytaj.
Zgłoś