tylko że na meczu ligowym psiarnia za takie wytykanie palcami by z gazem wleciała .
Stand Up for The Boys In Green!
filmik nagrany jak jechałem na mecz w Gdańsku w SKM pełnej Irlandczyków i Hiszpanów. Wrzuciłbym też coś ze stadionu, ale UEFA się przyp🤬ala i z żydtuby już mi usunęli :<
filmik nagrany jak jechałem na mecz w Gdańsku w SKM pełnej Irlandczyków i Hiszpanów. Wrzuciłbym też coś ze stadionu, ale UEFA się przyp🤬ala i z żydtuby już mi usunęli :<
podpis użytkownika
No jak Pan Jezus powiedział?
żeby było jeszcze piękniej na wideo rozpoznaje tego kolesia co się utopił. albo ktoś bardzo podobny....
BongMan napisał/a:
Moją pałkę w jej dupę?
Nie, jej pałkę w twoją dupę

"Nie przyjeżdżajcie do Polski bo wyjedziecie w czarnych, foliowych workach" mówili.
Ta.
Chyba z zapicia i od dobrej zabawy.
Ta.
Chyba z zapicia i od dobrej zabawy.
Aż się ciepło na sercu robi widząc kibiców krzyczących "we love you" do policji... Kibicowałbym Irlandii gdyby nie odpadli... Nawet wcześniej niż nasi

szkoda, że odpadli, teraz rzadko można oglądać taki widok prawdziwego kibica
podpis użytkownika
Roll that shit, like that shit, smoke it
Robster napisał/a:
Znajomi studiują w miastach gdzie były mecze i twierdzą, że Irlandczycy i Hiszpanie wyróżniają się z tłumu. Są niesamowicie sympatyczni i zarażają "dobrą zabawą" wszystkich w około. My też się potrafimy dobrze bawić, ale raczej we własnym gronie i słabo nam idzie przenoszenie tego na obcych. No i ten nasz dystans do nieznajomych, tak trochę z powodu kompleksów, a trochę z przyzwyczajenia do Polskich realiów.
Ogólnie zachód potrafi się zajebiście bawić, ale to kwestia realiów. W Polsce bieda, więc dzieciaki siedzą na blokowiskach i myślą kogo by tu okraść / co sprzedać / skąd wyczarować kasę (w tym czasie rodzi się zawiść i inne niedobre cechy). W tym też czasie niemcy czy inne narodowości zajebiście się bawią, bo kasy nie brakuje i jest spoko.