Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:41
dadar123 2021-05-12, 1:10 3
Misiek2 napisał/a:

Mógłby ktoś mi wytłumaczyć o co oni tam sie spinają między sobą???

Najprościej można to wytłumaczyć w ten sposób: Palestyńczycy walczą o ludzką przestrzeń do życia, a Ż__zi walczą o... kasę. W XII wieku wypędzono Ż__ów z Francji, osiedlili się przede wszystkim w Polsce. Powód wypędzenia? Ten sam, kasa, której żądni byli Ż__zi
Zgłoś
adriel 2021-05-12, 1:30 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
notak 2021-05-12, 5:52 1
w poniedziałek pisano w necie o satelitach , że mają byc widoczne nad Polską

głowakozua napisał/a:

To raczej były satelity mordo. Nie wierze że te rakiety mogły by zalecieć na taki dystans, to nie możliwe. Dodam natomiast, że wczoraj siedząc w godzinach 23/24 wypatrzyliśmy ze znajomymi na niebie sporo spadających gwiazd, poruszające się satelity, i parę jeszcze ciekawych obiektów, które ciężko było nam zidentyfikować.
Mam nadzieje że rozwiałem wątpliwości.

Zgłoś
ivinnie 2021-05-12, 7:44
Tak samo nawalali się 2 lata temu, w zeszłym roku też ... i za pare miesiecy wszyscy o tym zapomną.
Zgłoś
szymonnas 2021-05-12, 9:54 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
wicio1933 2021-05-12, 10:20
głowakozua napisał/a:

To raczej były satelity mordo. Nie wierze że te rakiety mogły by zalecieć na taki dystans, to nie możliwe. Dodam natomiast, że wczoraj siedząc w godzinach 23/24 wypatrzyliśmy ze znajomymi na niebie sporo spadających gwiazd, poruszające się satelity, i parę jeszcze ciekawych obiektów, które ciężko było nam zidentyfikować.
Mam nadzieje że rozwiałem wątpliwości.

Satelity które widziałeś na niebie w tym przedziale godzin to były satelity Starlink od Elona Muska prosze sobie poczytać.
Zgłoś
rentgenqn 2021-05-12, 10:38
nie wszystkie udalo sie przechwycic chcialbym widziec mine palestynczyka jak oglada filmik na ktorym telaviv sie pali ktos cos?
Zgłoś
Besteher 2021-05-12, 11:54 21
No. Wszystkich to na pewno nie przechwycą

Zgłoś
skywalker75 2021-05-12, 12:21 2
Jest to w tej chwili najlepszy system obrony przeciwlotniczej/rakietowej na świecie krótkiego/średniego zasięgu. Amerykanie tez już go wprowadzają do swojej armii , jest też proponowany Polsce w programie Narew
Zgłoś
tfujdiler 2021-05-12, 12:57 2
Zgłoś
MalcolmX 2021-05-12, 13:38
Zgłoś
notak 2021-05-12, 18:34
Zgłoś
Tuco 2021-05-12, 18:34
Zgłoś
notak 2021-05-12, 18:36 1
Zgłoś
wiadrownik 2021-05-13, 4:37
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem