📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:14
Cytat:
Chodzi ci o Kubo z anime "Piłka w grze" umiera on bodajże koło 20 odcinka na serce.RavenRR
Przewertowałem cały temat ale nigdzie nie znalazłem najlepiej spolszczonego moim zdaniem intra.
Od siebie polecam całą serię
Od siebie polecam całą serię
Daimos był zajebisty. Ognisty wicher z sutów i jakieś inne dziwne akcje.
Sama śmietanka klasycznych intro w komentarzach
Pochwalam, pochwalam. A wersja którą rzucił sensu jest z 1996 roku, kreskówka z rodzaju "z brodą". Podobnie jak Spider Man z lat 90. Piwo
Mnie chodzi po głowie od lat bajka z motywem dinozaurów i ludzi ... Dawali im jakieś opaski na łeb i im służyły.
Proszę o tytuł bo oszaleję :/
raphael napisał/a:
nie jestem pewien ale tytuł to chyba Giger, nie moge na yt znależć. ten w żółtym stroju miałbyć śmiercionośną bronią ze swoimi mocami ale wyszedł z niego taki down, który nie umiał ich wykorzystać kiedy trzeba było. o to Ci chodziło?![]()
MAM
Project GKR (Geeker)
youtube.com/watch?v=OrXF8-S1qIM
Dzieki za przypomnienie !
RuSsKi CzOoLg napisał/a:
Mnie chodzi po głowie od lat bajka z motywem dinozaurów i ludzi ... Dawali im jakieś opaski na łeb i im służyły.
To leciało w niedziele rano nie ? Grupka ludzi cofneła sie w czasie do ery dinozaurów i one im służyły nie ? Też bym o tytuł prosił !
To to ?
youtube.com/watch?v=gr2iQ96em2w
Bo nir jestem pewien
grozo napisał/a:
Chodzi ci o Kubo z anime "Piłka w grze" umiera on bodajże koło 20 odcinka na serce.
Podziękował!
Edit: Fuck yeah, znalazłem:
Niestety to nie to , tam był motyw dwóch frakcji , jedna ściągała dinozaurom te przepaski ... Nie potrafię tego znaleźć :/
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie