Dlatego ja nie daje piw od momentu kiedy musiałem założyć drugie konto ponieważ admini mieli w dupie moje maile w sprawie hasła i dlatego musiałem założyć drugie ze względu na filmy drogich Sadistikow.
wasza_mama napisał/a:
Pierwszy raz widzę ponad 3000 piw :|
Mamo to jeszcze mało widziałaś
sadistic.pl/fisting-vt246132.htm
tigram,
do kogo zwracałeś się w te sprawie - odpisz na PW
r................3
2014-01-27, 20:20
rzeczywiście wk🤬iające, najbardziej wk🤬ia mnie mój odgłos jak ktoś stawia piwo cygan zaczyna grać na akordeonie... to takie irytujące..
D................L
2014-01-27, 22:59
Przynajmniej szybko policzymy ilu idiotów mamy na forum.
t................t
2014-01-28, 0:26
Ten dźwięk (jeśliby istniał), to powinien brzmieć coś jak piaski pustyni na wietrze.
Bonguś

.
4714 ma temat wiosna
i tym sposobem użytkownicy sadistic pokazali że są takimi tępakami że wierzą w wszystko co się napisze. Widać oglądanie TVNu i kochanie PIS & PO wychodzi bokiem
nie wierzę
rodzi się legenda jeszcze chwila i pęknie 5000 piw pod tym tematem
~Angel napisał/a:
Mamo to jeszcze mało widziałaś sadistic.pl/fisting-vt246132.htm
O K🤬A :O Master troll. TO jest lepsze od akcji z pedofilem ;D HA HAH
A................r
2014-01-28, 18:49
Tylu piw na raz jeszcze nie widziałem, a tego linku od Angel... wolał bym nie zobaczyć nigdy
kuffa a ja miałem wyłączone głośniki
s................k
2014-03-01, 23:38
No chędożony jest w top jeden ;p Lekcje robienia ludzi w c🤬ja to Ci chyba jakiś rudy lisek chytrusek dawał
r................y
2014-05-05, 15:03
A ja się dałem nabrać i spojrzałem w oczy cygance, była młoda i szczupła, ale jak tylko się uśmiechnęła i zobaczyłem jej czarne zęby pokryte złotem, zrozumiałem, że mój portfel zniknął jeszcze na przedmieściach tej dzielnicy.