Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Iście sadystyczny filmik
Janusz~ • 2011-04-25, 12:45
Tak jest skuhwysyny! Wstawiam tutaj iście sadystyczny filmik, bo zaraz gimborandomy będą dokładnie takim go nazywać , gdyż jak go oglądam to (mimo jego głupoty) morda sama mi się uśmiecha. Nie jest może pierwszej młodości, więc jeśli był, to nauczcie się wreszcie stosować tagi.

podpis użytkownika

No jak Pan Jezus powiedział?
Zgłoś
Janusz~ 2011-04-25, 22:24
Lares86 napisał/a:

@Justin Bieber

Jusz nie raz mi podpadłeś, i teraz mogę powiedzieć na 100% że to ty zasrałeś i dalej zasrawasz sadistica takim gównem. Co z pokamonami już skończyłeś? Człowieku ogarnij się, bo niszczysz ten portal.

Poproszę 3 pkt. Gdyż nie mogę znieść typa i jego wstawek

Wyp🤬alaj!!!

Sam nie wiem co stoi u Ciebie na niższym poziomie. Twoja gramatyka, Twój ograniczony umysł, czy Twoja kultura.

podpis użytkownika

Zgłoś
veno 2011-04-25, 22:25
z poker facem wytrwałem do Jeżyka na fotelu
Zgłoś
Konto usunięte 2011-04-25, 22:27 1
Wytłumaczę teraz wszystkim sceptykom dlaczego ten filmik tutaj pasuje. Otóż pasuje dlatego, że wszystko co na nim jest trudno nie uznać za absurdalne... Jakieś gryzonie, kiczowate dekoracje , dziwna, infantylna muzyka i jeszcze te szwabskie jęki w tle.... Siłą tego filmiku jest jego oryginalność - mamy tutaj dziesiątki kawałów o Ż🤬dach, Japonii, kobietach z k🤬sami a od teraz ''słitaśną'' reklamę telefonów (?) od naszych zaodrzańskich sąsiadów.
Zgłoś
Konto usunięte 2011-04-25, 23:00
Dałem piwo tylko za to, że to reklama mojego telefonu, filmik c🤬jowy.
Zgłoś
Janusz~ 2011-04-25, 23:14
Matizz, wybrałeś złe miejsce na żalenie się.

podpis użytkownika

Zgłoś
pancerek 2011-04-25, 23:21
Nic nie jest w stanie usprawiedliwić wstawienia tak c🤬jowego filmiku na Sadistica.
Zgłoś
Konto usunięte 2011-04-26, 0:10 1

btw. filmik jest przeCUTEaśny!
Zgłoś
Ciesin 2011-04-26, 0:50
Dzięki człowieku! Poprawiłeś mi humor na cały dzień.
Zgłoś
vampirevorador 2011-04-26, 1:09
"mamy tutaj dziesiątki kawałów o Ż🤬dach, Japonii, kobietach z k🤬sami a od teraz ''słitaśną'' reklamę telefonów (?) od naszych zaodrzańskich sąsiadów. "

Stary, problem w tym, że tego słodkiego gówna coraz więcej na tym portalu, a coraz mniej czarnego humoru
Zgłoś
Wedel 2011-04-26, 2:20
UWAGA! TERAZ LECI OKLEPANY TEKST!
To powinno lecieć na harda, tutaj jak widać ludzie mają na to za słabe nerwy...

Cytat:

Stary, problem w tym, że tego słodkiego gówna coraz więcej na tym portalu, a coraz mniej czarnego humoru

Wydaje mi się, że ten filmik jest właśnie aluzją do tego co się dzieje na sadolu.
Zgłoś
Konto usunięte 2011-04-26, 3:45
Chyba już nie zjem tego sernika bo od nadmiaru słodyczy w tym filmiku mam już cukrzycę ;/
Zgłoś
SLISKI_JOHNNY 2011-04-26, 9:28
Bardziej ryje dekiel niż grzybki

podpis użytkownika

Jeśli ktoś pokazał Ci faka to upier*ol mu rękę i pokaż mu faka jego własnym palcem!
Zgłoś
mati_and1 2011-04-26, 17:18
Skończcie ćpać albo bierzcie połowę, wyjdzie wam to na zdrowie

podpis użytkownika

Zgłoś
TurboDymoMan 2011-04-26, 19:08
to powinien być oficialny filmik sadola ^^
Zgłoś
El Supremo 2011-04-26, 22:02
Po mojemu, to ten filmik wybitnie nie pasuje do założeń strony i właśnie to jest w nim sadystyczne :p
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie