Laserów brakuje mi sie nie podoba i do tego nie wygodnie tak siedziec i grac, trzeba sie zdecydowac i ustalić kolejność czy r🤬anie czy granie i na c🤬j mi taki chlew w domu niech ktoś to posprząta k🤬a

Ja bym na jego miejscu odłożył tego pada i pożądnie zr🤬ał tą wyuzdaną dz🤬kę do nieprzytomności a później pograł przez 15minut i jak by się obudziła to znowu bym ją bzykał, przerwa na obiad i prysznic i znów tak na okrętkę
Ale jak bym był na jego miejscu....

Ale jak bym był na jego miejscu....

@2up jaki chlew? Tylko na stole coś jest i tylko rzeczy używane lub przed chwilą spożyte. Może zmyliło cię oświetlenie. A r🤬anie nie wymaga aż takiej podzielności uwagi żeby nie można było sobie jednocześnie grać. Sam sobie lubię telewizję pooglądać w tym czasie, granie skończyłoby się awanturą
A obrazek jak z bajki

A obrazek jak z bajki

Po c🤬j oglądać coś, r🤬ając się? Wtedy nie zwraca się uwagi na to, co się robi. I cały seks nie ma wtedy sensu. Albo się r🤬asz, albo oglądasz. No chyba, że się ma paskudną dziewczynę/faceta.

jakubkrk napisał/a:
peersil up biedaku ręka ci już nie wystarczy ?
Chyba musi bo twoja mama drugi raz dać mi nie chce

czy tak wyglada piekne zycie ?! czy nasze zycie na tym wlasnie powinno polegac zeby siedziec caly dzien przed tv wpierdzielac pizze i zlopac browary ... zal
Ta do tej pory baba mi ciśnie jak w trakcie jak robiła mi gałę spojrzałem na telewizor bo leciały "Rzeczne Potwory" teraz mówi na mnie Niszczuka %-)
K🤬a nie da mu spokojnie pograc.... Takie sal laski patrza tylko na siebie:P A