👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@2up jaki chlew? Tylko na stole coś jest i tylko rzeczy używane lub przed chwilą spożyte. Może zmyliło cię oświetlenie. A r🤬anie nie wymaga aż takiej podzielności uwagi żeby nie można było sobie jednocześnie grać. Sam sobie lubię telewizję pooglądać w tym czasie, granie skończyłoby się awanturą
A obrazek jak z bajki

A obrazek jak z bajki

jakubkrk napisał/a:
peersil up biedaku ręka ci już nie wystarczy ?
Chyba musi bo twoja mama drugi raz dać mi nie chce

czy tak wyglada piekne zycie ?! czy nasze zycie na tym wlasnie powinno polegac zeby siedziec caly dzien przed tv wpierdzielac pizze i zlopac browary ... zal
Ta do tej pory baba mi ciśnie jak w trakcie jak robiła mi gałę spojrzałem na telewizor bo leciały "Rzeczne Potwory" teraz mówi na mnie Niszczuka %-)
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie