Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:09
🔥 Hobby - teraz popularne

wam też radzę się przygotować bo z socjotechnikami nie wygracie...

[ Komentarz dodany przez: Angel: 2021-08-26, 22:57 ]
korowiow777 napisał/a:

https://fakenews.pl/spoleczenstwo/nie-ten-film-nie-jest-dowodem-na-wyrezyserowana-pandemie/?fbclid=IwAR15DR69BNu7BUnYJ0Q9KT6VfMoDATx5oWt3vK3JnxomTXX6N-XJXS8u6gw

Tu macie rozwiązanie.

Zgłoś
bikus69 2021-08-26, 20:25 8
Dawajcie swoje dane na PW. Będzie mi niezmiernie miło wymieniać wam rurkę jak już traficie na mój oddział
Zgłoś
Ahmed1993 2021-08-26, 20:26 8
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
JaTylkonaChwile 2021-08-26, 20:35 14
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Meliver 2021-08-26, 21:22 8
Zgłoś
kapelan_szturmowy 2021-08-26, 21:25 13
bikus69 napisał/a:

Dawajcie swoje dane na PW. Będzie mi niezmiernie miło wymieniać wam rurkę jak już traficie na mój oddział

przecież Ty nie masz swojego oddziału, tylko mopujesz wszystkie sale, korytarze i izbę przyjęć , a jedyną rurkę jaką możesz zmienić, to ta od podawania płynu w poniższym urządzeniu...

Zgłoś
youzeck1984 2021-08-26, 21:28 11
Zgłoś
shoe5maker 2021-08-26, 21:31 2
Zgłoś
kapelan_szturmowy 2021-08-26, 21:34 2
Ale jaja, pejsbuk zablokował możliwość wysyłania tego filmiku w wiadomościach prywatnych....
Zgłoś
garry99 2021-08-26, 21:41 12
Dwa miesiące pomagałem w szpitalu srowidowym i uwierzcie że to nic nie ma pokrycia w tym co jest w tv, jak na mazurach miały wzrosnąć zakażenia to kazali nam wpisać do raportu o 20% większej liczbie zajętych łóżek, a pielęgniarki chodziły jak boginię bo nie miały co robić
Zgłoś
Marianos_123 2021-08-26, 21:49 7
Przeglądając sadistica i zaczynam mieć nadzieję, że są jeszcze ludzie myślący w tym kraju, ale potem trafiam na sekcję komentarzy i czytam te wypociny antyszczepów/covidosceptyków co mają zamiast mózgu pasztet.
Zgłoś
JaTylkonaChwile 2021-08-26, 22:07 7
Zgłoś
korowiow777 2021-08-26, 22:13 4
fakenews.pl/spoleczenstwo/nie-ten-film-nie-jest-dowodem-na-wyrezyserow...

Tu macie rozwiązanie.
Zgłoś
KaprysLosu 2021-08-26, 22:31
to jak już grzebiemy w tych starych śmieszkach covidowych to mi się przypomniał spoko filmik:

Zgłoś
Sigonek 2021-08-26, 23:07 4
Zgłoś
Torretto1056 2021-08-26, 23:18 4
seba8911 napisał/a:

Masz tu Tych swoich włoskich aktorów. W komentarzach pod filmem są linki do wymienianych dokumenmtów i badań. A to TYLKO polscy lekarze.

Ty to poważnie, debilu, wrzuciłeś? XD Filmiki z żółtymi napisami też linkujesz? Byś przeczytał te badania i najnowsze w temacie, a nie jak ostatni pelikan. Tylko czekać aż zaczniecie jeszcze Ziębe miłować XD Pluje na takich śmieci jak Wy i tylko czekam, aż wylądujecie w szpitalu na te Wasze "srovidy" i wtedy zobaczycie jak to jest, życzyłbym również poważnego przypadku w rodzinie, ale aż tak nisko nie upadnę
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem